A rövid haj volt a nyerő: 2017 legemlékezetesebb frizuraváltásai

2017 frizura haj rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami a nagy hajváltoztatásokat illeti, Hollywoodban többször megszaladt az olló a fodrászok kezében. A magyar sztárok idén kevésbé voltak bevállalósak, de azért egy-egy hajfestéssel ők is tudtak meglepetést okozni. Nézzük 2017 legnagyobb hajparáit!

Akik a színekkel játszottak

Az év vége egyik meglepetése Selena Gomez volt, aki az American Music Awardson avatta fel szőke tincseit. Habár a barnát is imádtuk, kétségtelen, hogy ez a hajszín is nagyon jól áll a bájos énekesnőnek.

Selena Gomeznek a szőke tincsek is remekül állnak Forrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Ami a magyar sztárokat illeti, a legmeglepőbb hajszínváltást Orosz Barbara mutatta be. A jól megszokott vörösről szőkére váltott a műsorvezető, ami hasonlóan erős váltás volt, mint amikor rövidre vágatta a haját.

Orosz Barbi dögös vörösről dögös szőkére váltott Forrás: Facebook/Tűsarok Oorsz Barbarával

Muri Enikő életében nagy változásokat hozott a 2017-es év. Négy év után távozott az Operettszínházból, ezentúl pedig a Sugarloaf énekesnőjeként fog majd bizonyítani. Az új szerepkörhöz új, bevállalósabb külső dukált: a visszafogottabb barnából szőkére váltott az énekesnő.

Muri Enikő is szőke lett Forrás: Instagram/Muri Enikő

Akik az ollóval játszottak

Kristen Stewart igazi kaméleon: március 7-én délután még vállig érő hajjal adott interjút akkor debütáló, Personal Shopper című filmje kapcsán, az esti premieren pedig már platinaszőke, tüsi hajjal jelent meg. A színésznő, aki már jó ideje a csodás modellel, Stella Maxwellel él együtt, legújabb filmszerepe miatt döntött a hajvágás mellett, habár a forgatókönyv ennyire drasztikus változást nem írt elő, ő mégis bevállalta. Az Underwater forgatása már véget ért, Kristen még kitart a rövid haj mellett.

Kristen Stewart platinaszőke tüsi hajra váltott Forrás: Getty Images

Katy Perry és Orlando Bloom szakításának hírével egy időben vágatott új frizurát az énekesnő. Mindez március elején történt, majd áprilisban még egy lapáttal rátett az életérzésre, és bevállalta az egészen rövid fazont is. Ami a hajszínét illeti, azóta a szőke különböző árnyalataiban pompázik, a szőkésbarnától a platináig.

Katy Perry az Orlando Bloommal való szakítása után döntött a tüsi haj mellett Forrás: Instagram/Katy Perry

A modellből színésznővé avanzsált Cara Delevingne nagyon meglepte rajongóit, amikor tavasszal kopaszra nyiratkozott. A drasztikus "frizuraváltásra" a Life In A Year című filmben nyújtott szerepe miatt volt szükség. A forgatás után természetesen növeszteni kezdte a haját: láttuk azóta szőke buzz cut frizurával, és valamivel hosszabb barna tincsekkel is.

Úgy tűnik, Cara Delevigne marad a rövid hajnál Forrás: Getty Images

A rövidre nyiratkozók sorát Kate Hudson zárta júliusban. A 38 éves színésznő szintén egy munka miatt szabadult meg hosszú szőke tincseitől. A színésznő pár milliméteres új frizuráját meglepő módon az énekesnő, Sia posztolta először Instagram-oldalán. Azóta kiderült, hogy az énekesnő ezúttal új szerepben mutatja meg magát, Sister címmel forgat filmet, amiben állandó táncosa, Maddie Ziegler és Kate Hudson játsszák a főszerepet.

Kate Hudson egy film kedvéért szabadult meg szőke tincseitől Forrás: Getty Images

A 10 legszexibb celebnő, aki kopaszsággal sokkolta a világot

Hollywoodban rengeteg színész- és énekesnő próbálta ki a rövid hajat, és néhányan még az egészen tüsi rövidet, sőt, a kopaszságot is bevállalták. Sokaknak ráadásul elképesztően dögösen állt ez az extrém megoldás. Nézd meg a képeket a nagy átváltozásokról!
15 év után taszították le Gisele Bündchent a legjobban fizetett modellek trónjárólhttp://www.life.hu/trend/20171128-ok-2017-legjobban-fizetett-modelljei.htmlÉvről évre elkészül a legjobban fizetett modellek listája. Az előző évekhez képest hatalmas változás állt be az élversenyzők körében: 15 év után ugyanis letaszították a trónról Gisele Bündchent. TrendOrigoÍgy hidratálj, amikor beköszönt a hideghttp://www.life.hu/trend/20171123-igy-hidratalj-amikor-bekoszont-a-hideg-ido.htmlAz évszakváltásoknál, ahogy te magad is érzékelheted, új napi rutint kell kialakítani, hogy bőröd ellenállóbb legyen, és megőrizze ragyogó kinézetét a hűvös időben is. Íme, a legfontosabb tudnivalók a tél közeledtével. TrendOrigoÍgy hordják a melegítőt a celebek - Fotók!http://www.life.hu/trend/20171123-igy-hordjak-a-melegitot-a-celebek-street-style-trendjelentes.htmlA melegítő már egészen mást jelent, mint a 80-as, 90-es években. Már közel sem egy bénácska ruhadarabról van szó, amit ciki visszanézni a képekről. Trendi viselet lett belőle, a street style elengedhetetlen alapdarabja. Most megmutatjuk, hányféle stílusban viselik manapság a celebek az egykoron nevetség tárgyává lett melegítőt. TrendOrigoÍgy változott Miley Cyrus stílusa az elmúlt évtizedbenhttp://www.life.hu/trend/20171122-a-25-eves-miley-cyrus-stilusevolucioja.htmlMiley Cyrus 13 éves kora óta a nyilvánosság előtt éli életét, azóta pedig nem kevés sztorit szolgáltatott a sajtó képviselőinek és a rajongóinak. Lázadókorszaka meglehetősen botrányosra sikerült, 25 éves korára viszont úgy tűnik, lenyugodott, és stílust váltott. Következzen a születésnapos Miley stílusevolúciója! Trend--Ilyen volt az év legdögösebb fehérnemű bemutatója, a Victoria's Secret show http://www.life.hu/trend/20171120-ilyen-volt-a-victorias-secret-2017es-divatbemutatoja.htmlIdén Kínában, egészen pontosan Sanghaiban rendezték meg az év leglátványosabb és legnépszerűbb divatbemutatóját. A Victoria's Secret show-n évről évre a legszebb és legtökéletesebb alakú modellek vonulnak fel, ráadásul a szokásos megkötések nélkül: a szigorú tekintetek és megszokott vonulások helyett itt puszikat dobálnak, kacsintanak, integetnek a modellek. Nem egyszerű divatbemutató, hanem igazi showműsor grandiózus kiegészítőkkel és a legszebb fehérneműkkel. Trend--Modellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.