A 6 éves Anastasia Knyazeva a világ legszebb modellje: fotók!

modell Anastasia Knyazeva kislány szépség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anastasia Knyazeva egy tündéri orosz kislány, aki még csak 6 éves, de máris a világ egyik legszebb modellje. 

Az orosz származású Anastasia Knyazeva egy genetikai csoda. Úgy néz ki, mint egy élő porcelánbaba, ez pedig mindenkinek feltűnik, aki csak meglátja. A kékszemű kislány már most komoly karriernek örvend, ez pedig a közösségi oldalán is látszik.

Több, mint fél millió követője van, és a President Kids Management nevű ügynökségnek köszönhetően sorra kapja a gyermekruházattal kapcsolatos modell felkéréseket.

Kiderült, hogy az édesanyja 2 évvel ezelőtt kezdte el működtetni a lány Instagram oldalát, ami pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert.

A követők legtöbbször a tökéletes bőrét, és a hatalmas kék szemeit dicsérik.

4 éves kislány a Gucci legifjabb modellje – Fotó!

Dylan mindössze 4 éves, de máris a Gucci legfiatalabb modellje. Sokan támadják az édesanyját, amiért ilyen fiatalon kamerák elé állítja a gyermekét, de a nő elmondta: Dylan nagyon szereti ezt csinálni, és mivel még csak óvodás, ezért nem tartja problémának a sok hiányzást sem: fotók!

Reggeli szelfit mutatott a követőinek Liptai Claudia http://www.life.hu/trend/20171205-liptai-claudia-reggeli-fotot-posztolt.htmlÉbredés utáni arcát mutatta meg a követőinek Liptai Claudia. Trend--Nagyító alatt: Így másold le Meghan Markle stílusáthttp://www.life.hu/trend/20171201-stilisikon-igy-oltozkodik-meghan-markle.htmlMost mindenki nagyítóval figyeli Harry herceg menyasszonyának ruháit. Bepillantottuk Meghan Markle ruhásszekrényébe, és tippeket adunk arra is, hogyan szerezheted be a jövendő hercegné kedvenc ruháit. TrendOrigoTóth Vera szexi ruhában, mély dekoltázzsal zsűrizett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171204-toth-vera-szexi-ruhaban-mely-dekoltazzsal-zsurizett.htmlTóth Vera csak úgy ragyogott a Sztárban sztár +1 kicsi zsűrijében, ehhez hozzájárult az is, hogy elképesztően dögös ruhát adtak rá. TrendOrigoMinden, amit a fésülködésről tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20171130-minden-amit-a-fesulkodesrol-tudni-kell.htmlVannak, akiknek a fésülködés kész szertartás. Másoknak pár másodperc az egész. Viszont a fésű mindenkinél a hajápolás legfontosabb kelléke, hiszen több százezerszer szántjuk vele a hajunkat életünk során. Így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fésűt használunk. Vagy hajkefét inkább? TrendOrigoA szülinapos Julianne Moore szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20171130-a-szulinapos-julianne-moore-szepsegtrukkjei.htmlHollywood ünnepelt színésznőjének titka a természetességében rejlik. Sminkje mindig makulátlan, mert csak a saját színeit használja, ami tökéletesen passzol szem-, haj- és bőrszínéhez. A kevesebb néha több aranyszabályát követi, amitől még fenségesebb a megjelenése az 57. születésnapját ünneplő Julianne Moore-nak. Trend--Vasvári Vivien pocakos, bikinis fotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171203-vasvari-vivien-pocakos-bikinis-fotot-posztolt-foto.htmlBár itthon tombol a tél, Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben nagyszájú sztárja egy egzotikus szigeten tölti az idejét.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.