Elkészült a Pirelli 2018-as naptára: elképesztők fotók

Forrás: Tim Walker/Pirelli Calendar -
Alice Csodaországban Lupita Nyong'o Pirelli naptár Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült az ikonikus Pirelli naptár 45. kiadása, amelynek a különlegessége, hogy ezúttal csakis színes bőrű hírességek szerepelnek benne.

A jövő évi kiadvány modelljeit Edward Enninful, a brit Vogue főszerkesztője stylingolta, a fotókat pedig Tim Walker készítette. A központi téma ezúttal Lewis Carroll meséje, az Alíz Csodaországban, ehhez öltöztek a modellek, akik között megtaláljuk például Naomi Campbellt, Sean Diddy Combs-ot, Lupita Nyong'ót, Whoopi Goldberget vagy Djimon Hounsou-t.

Duckie Thot Alice-ként Forrás: Tim Walker/Pirelli Calendar

Sean Diddy Combs és Naomi Campbell Forrás: Tim Walker/Pirelli Calendar

Thando és Whoopi Goldberg Forrás: Tim Walker/Pirelli Calendar

RuPaul és Djimon Hounsou Forrás: Tim Walker/Pirelli Calendar

Az idei naptár, amelynek a középpontjában az érzékenység és az egyén áll, szintén különlegesre sikerült. Olyan hírességek álltak hozzá modellt, mint például Kate Winslet, Penelope Cruz és Helen Mirren.

17 évesen elhunyt a fiatal német tehetség, Max Burkharthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-17-evesen-elhunyt-a-fiatal-nemet-tehetseg-max-burkhart.html17 éves korában, edzés közben vesztette életét Max Burkhart német alpesi síző. TV + SztárokOrigoGáspár Bea: teljesen lenulláztak minket http://www.life.hu/sztarok/20171207-gaspar-bea-teljesen-lenullaztak-minket.htmlNehéz időszakon van túl Gáspár Bea és családja, a Konyhafőnök VIP győztese most elárulta, hogyan várják az ünnepeket. TV + Sztárok--A Dal 2018 - Frenreisz Károly: nem kiszámítható a pontozáshttp://www.life.hu/sztarok/20171207-a-dal-2018-frenreisz-karoly-nem-kiszamithato-a-pontozas.htmlFrenreisz Károly lassan rutinosnak számít: az idei esztendő után jövőre ismét beülhet A Dal zsűriszékébe. A zenész a Life.hu-nak elmondta, mi a véleménye a Top 30-ba bekerült dalokról, hogyan fog értékelni és elárulta azt is, milyen érzéssel vette át idén a Kossuth-díjat. TV + Sztárok--23 évesen elhunyt az egyik legnépszerűbb pornósztár, August Ameshttp://www.life.hu/intim/20171207-23-evesen-elhunyt-az-egyik-legnepszerubb-pornosztar-august-ames.htmlVáratlanul elhunyt August Ames pornószínésznő, aki mindössze 23 éves volt. Halála sokkolta a szakmát. IntimOrigoA Dal 2018 - Mező Misi: nem a rossz szándék vezérel bennünkethttp://www.life.hu/sztarok/20171207-a-dal-2018-mezo-misi-nem-a-rossz-szandek-vezerel-bennunket.htmlA Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi lesz A Dal 2018 egyik zsűritagja. Az énekes a Life.hu riporterének elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy az idei mezőny tele van viszonylag ismeretlen előadókkal, a legjobb tudása szerint igyekszik majd pontozni, és kitért arra is, hogy zenészként nem szívesen szerepel a bulvárlapok címlapján. TV + Sztárok--Kamilla hercegné királynőként pózolt csillogó fejdíszébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kamilla-hercegne-kiralynokent-pozolt-csillogo-tiaraban.htmlKamilla máris királynőnek érzi magát? Legalábbis úgy tűnik: legutóbbi hivatalos megjelenésére egy csillogó tiarában jelent meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.