Jennifer Lawrence hónaljpuncinak hívja a karján levő hájat

2017.12.07. 18:19

Kiderült, mi az a "szépséghiba", amire sok sztár már kínosan ügyel. 

A hollywoodi hírességek bizony nagyon szigorúan veszik a szépségük és a megjelenésük körüli kérdéseket. Kiderült, hogy - főleg a nők - egyre többet foglalkoznak a hónaljukat körbevevő hájjal, amelyről Rebecca Corbin-Murray, brit stylist is beszélt.

Ez a ruha például elegánsan takarja az érintett területetForrás: AFP/Valerie Macon

A 35 éves nő olyan nevekkel dolgozik együtt, mint Emma Watson vagy Lily James, és elárulta, hogy a szexi sztárok közül sokaknak ez a jelenség a legnagyobb félelmük. Legelőször Jennifer Lawrence beszélt nyíltan a témáról, ő adta a találó "hónaljpunci" nevet is a problémának. 

A kifejezés a törzs mellé zárt kar miatt megjelenő vonalra utal, amely a hónaljnál jelenik meg, és a női nemi szervre emlékeztet. 

A csípőre tett kéz segít a "szépséghiba" eltitkolásábanForrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

"Tudom, hogy hájas a hónaljam, ez a hónaljpunci." - mondta az Éhezők viadala sztárja, aki szerint speciális edzéssel lehet segíteni a dolgon.

Jobban megnézve a képeit, igyekszik olyan ruhákat hordani, amelyek takarják az érzékeny területet. De mostmár azt is értjük, hogy a sztárok miért állnak csípőre tett kézzel a nyilvános fotózásokon. - írta meg a Mirror

Jennifer Lawrencehónaljhónaljpunciszépséghiba