mellvillantás mell fotó dekoltázs Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva friss fotójától felrobbant az internet: óriási melleket villantott. 

Baukó Éva kapcsán mostanában mindenkinek Havas Henrik jut eszébe, ugyanis a szexi szőkeség zaklatással vádolja a Tanár urat. Egyre többen foglalkoznak már a témával, például Puzsér Róbert is kifejtette a véleményét a történet kapcsán.

Emellett azonban Éva szebbnél-szebb fotókat posztol a közösségi oldalára: nemrég fedetlen combokkalpózolt a kamera előtt, később pedig az ágyában fekve lőtt magáról egy szelfit. Most pedig egy újabb gyöngyszem került fel a szépség oldalára, amelyen egy gyönyörű karácsonyfa mellett Éva dekoltázsa is előkelő helyet kapott:

#preparechristmas #shooting #christmastree #christmas #whitetree

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

A poszt még csak egy órája került fel Éva oldalára, de már többszáz kedveléssel gazdagabb, és elismerő kommentek is érkeztek.

Sírva vallott Havas Henrikről Baukó Éva: videó (18+)

Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket, azt állítja, a tévés többször is bizarr aktusokat kért tőle, míg a személyi asszisztenseként dolgozott. A ValóVilág egykori szereplője leszögezte, hogy ő mindegyik ajánlatot visszautasította. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.