Ki volt 2017 legstílusosabb magyar celebje? Szavazz!

stílus vörös szőnyeg celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárvilág sem nélkülözi a vörös szőnyeges eseményeket. Ezekből készítettünk most egy válogatást, hogy megszavazhassátok: ki volt az idei év legstílusosabb híressége. 

A márciusi Glamour-gálán egy színes csipkékkel játszó Sármán Nóra ruhában vette át Tóth Gabi a legjobb énekesnőnek járó díjat.

Tóth Gabi a Glamour-gálán egy színes csipkékkel játszó Sármán Nóra kreációt viselt Fotó: Polyák Attila/Origo

Ugyanezen az eseményen a legjobb színésznő Dobó Kata lett, akinek imádtuk az outfitjét. Az elegáns, csodás esésű bordó bársonyszoknya a vastag övvel és a vagány blúzzal kiváló összhangban volt.

Dobó Kata a Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

A gála legextrémebb szerelése Pásztor Annáé volt. Az énekesnő egy biztosítótűkkel jócskán megrakott szoknyában, kék bőrfelsőben és csótánytaposóban jelent meg. Meglepő kombináció az ehhez választott tolldísz.

Pásztor Anna biztosítótűkkel jócskán megrakott szoknyában, kék bőrfelsőben, csótánytaposóban gálázott Fotó: Polyák Attila/Origo

A 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláiról

A 2017-es Glamour-díjátadó előtt összeszedtük a korábbi évek 10 legemlékezetesebb outfitjét. Előre szólunk: sokkoló ruhákból sem volt hiány!

Zimány Linda, aki a kockahas versenyünkben is jó esélyekkel indul, Sugarbird ruhájával és Giuseppe Zanotti cipőjével került be a válogatásba. Cipőjét korábban Eva Longorián láttuk.

Zimány Linda Sugarbird ruhát és Giuseppe Zanotti cipőt viselt Forrás: Polyak Attila

Sáfrány Emese szintén a Glamouron kápráztatott el minket. Tökéletesen illett hozzá a Kerényi Virág által megalkotott felső és fejdísz.

Sáfrány Emese a Glamour-gálán Kerényi Virág fejdíszében. Fotó: Polyák Attila/Origo

A Story-gála főleg a celebpárokról szólt. Az elegáns sztárok közül Rubint Réka tűnt ki, aki fehér, hosszú ujjú csipkeruhájához metálfényű cipőt és táskát választott.

Rubint Réka és Schobert Norbi a Story-gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

Horváth Éva még kismamaként jelent meg a Story-gálán, és mindenkit elbűvölt ezzel a piros estélyiruhával: csak úgy ragyogott.

Tűzvörösben érkezett Horváth Éva a Story-gálára Forrás:Polyák Attila/Origo

Celebdivat: A legütősebb ruhák az elmúlt évek Story-gáláiról

Minden év februárjában összegyűlik a magyar celebvilág apraja-nagyja a Story-gálán, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül mutassák meg magukat egy-egy izgalmas és divatos ruhakölteményben. Nézzük is az elmúlt évek legemlékezetesebb darabjait!

Ónodi Eszter a Playboy-gálán mutatta meg, milyen a szexi, ámde ízléses és elegáns az outfitje. Kétségtelenül az egyik kedvencünk ő volt idén!

Ónodi Eszter a Playboy-gálán mutatta meg, milyen a szexi, ámde ízléses és elegáns az outfitje Fotó: Polyák Attila/Origo

Farkas Franciska a Comet-gálán viselte ezt a kissé különc szerelést, ami azonban nagyon passzolt a színésznő stílusához.

Farkas Franciskának jól áll a különc stílus Fotó: Mudra László/Origo

Cinthya Dictator, ahogy az lenni szokott, összeöltözött szerelmével Varga Viktorral. A fotóművész outfitjét ezúttal David Bowie inspirálta. Imádjuk ezt a kissé maszkulin overált.

Varga Viktor és Cinthya Dictator ismét összeöltöztek Fotó: Mudra Laszló/Origo

Melyik celeb volt a legstílusosabb?

2017-ben mindenhol meztelen ciciket láttunk: a legsokkolóbb dekoltázsok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20171214-foszerepben-a-dekoltazsok-es-a-meztelen-cicik.htmlSem a pucérkodásból, sem a gigantikus dekoltázsokból nem volt hiány 2017-ben a vörös szőnyeges eseményeken. Most összeszedtük nektek a legnagyobb ciciparákat: merész és sokkoló fotók következnek! TrendOrigo5+1 must have sminktermék az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20171204-top-sminktermekek-az-unnepekre.htmlNagy örömünkre év végén is rengeteg újdonsággal bővült a drogériák kínálata: most a legújabb termékeket ajánlom figyelmedbe, amikkel varázslatos lesz az ünnepi sminked. Íme, a top XX must have darab. Trend--A rövid haj volt a nyerő: 2017 legemlékezetesebb frizuraváltásaihttp://www.life.hu/trend/20171206-2017-legemlekezetesebb-frizuravaltasai.htmlAmi a nagy hajváltoztatásokat illeti, Hollywoodban többször megszaladt az olló a fodrászok kezében. A magyar sztárok idén kevésbé voltak bevállalósak, de azért egy-egy hajfestéssel ők is tudtak meglepetést okozni. Nézzük 2017 legnagyobb hajparáit! Trend--Botrányok és történelmi jelentőségű események: a legemlékezetesebb divatpillanatok 2017-bőlhttp://www.life.hu/trend/20171204-a-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2017bol.htmlRengeteg változáson ment keresztül 2017-ben a divat világa, de botrányoktól sem volt mentes az idei év: elég csak az Ikea és a Balenciaga esetét említeni, vagy a kissé sárdobálósra sikeredett főszerkesztőváltást a brit Vogue-nál. Mutatjuk az év legemlékezetesebb divatpillanatait! TrendOrigoJó üzenetet közvetítenek: divatikonok, akikre 2017-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20171129-divatikonok-akikre-2017-ben-figyeltunk-fel.htmlEgy fiatal, a munka iránt alázatos modell, egy hatvan feletti nő, aki szerint a divat mindenkié, és egy plus size modell, aki a pozitív testkép szószólója. 2017 decemberében az új divatikonok terén határozottan jó évet zárunk. Trend--Karácsonyi könyvajánló divatőrülteknekhttp://www.life.hu/trend/20171201-karacsonyi-konyvajanlo-divatorulteknek.htmlAz idei év nemcsak a szakácskönyvek terén volt kiemelkedő, a magyar könyvkiadás divat tematikájú kiadásokkal is elkényeztette az olvasókat. Megmutatjuk, melyek azok a könyvek, amelyek a karácsonyfa alatt is nagyszerűen mutatnának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.