sminktrend szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatheteknek és az Instagramnak köszönhetően olyan sminktrendekről is be tudunk számolni 2017 végén, amelyek nem az esztétikumot, sokkal inkább a megbotránkoztatást helyezték előtérbe. Nézzük is ezeket!

Paris Fashion Week - Undercover show

Megszoktuk már, hogy a divatheteken újabb és újabb extrém dolgokat látunk, de csak a meghökkentésre figyel oda az ember igazán. Hát a szeplő-őrület is ilyen volt ebben az évben. Az Undercover bemutatóján az amúgy átlagos modelleknek szeplőket festettek, sőt piacra is kerültek a szeplőkészítő tusok, ceruzák is. De olyanok is voltak, akik tartós szeplőket készíttettek maguknak, kozmetikai tetoválással.

Forrás: Getty Images

London Fashion Week - Toga show

Még utol sem érték magukat a trendekre fogékonyak, még a Cara Delevingne-féle szemöldökfazont próbálják kialakítani és a londoni divatélet máris továbblépett, mégpedig a kiegyenesített, füstös hatású szemöldökfestéssel.

Forrás: Getty Images

Instagram szemöldökök

Nem a kifutókon, hanem az Instagrammon, egy kreatív elme oldalán jelent meg a hullámos szemöldök, ami "trendként" bejárta a világot. Minden csajos magazin tényként kürtölte világgá, hogy ez a legújabb divat, aztán mire körbeért, megjelent a befont szemöldök is, és ez így megy napról napra. Veszélyes Insta világban élünk, sok kreatív emberrel és agyonfilterezett képekkel. Nem biztos, hogy ezt komolyan kellene venni!

Forrás: , Instagram/madein______, Instagram/moovzofficial

London Fashion Week - Preen by Thornton

London duplázott ebben az évben, amikor a Preen by Thornton bemutatón megjelent a bohócos hatású, szétfolyt ajakrúzs. Olyan, mintha egy tintapatron túlfolyt volna, hát nem vágykeltő trend az már biztos, sokkal inkább horrorisztikus.

Forrás: Getty Images

Férfisminkek

Bizony mindenki felkapta a fejét amikor a 10 éves Jack (makeuupbyjack - Instagram) nőket megszégyenítő módon kisminkelte magát. Számos videója bejárta a világsajtót. De azon is nagyot néztünk, amikor Manny Gutierrezt szépségnagykövetnek választotta egy nemzetközi márka és vele népszerűsítette dekorkozmetikai termékeit. Ezzel párhuzamosan rengeteg önjelölt férfi kezdte sminkelni magát, felültek a hullámra. A leghíresebb közülük Jeffree Star, akinek saját sminkmárkája is van.

Jeffree Star (balra), Manny Gutierrez (jobbra) Forrás: Instagram/jeffreestar, Instagram/mannymua733

Unikornisok, csillámpónik

Az elmúlt években a matt hatású textúrák uralták a trendeket. Ebben az őrületben épp, hogy túléltük Kim Kardashian túltolásait, végre fény csillant meg az alagút végén: megjelent a highlight, ami véget vetett a matt uralomnak és újra trendi lett a csillám. Persze a hosszú nélkülözés után hajlamos az ember túlzásba vinni a használatát, így nem véletlen, hogy csillámpónik és unikornisok sokkoltak minket idén.

Forrás: Instagram/Jessica Booth, Getty Images
5+1 must have sminktermék az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20171204-top-sminktermekek-az-unnepekre.htmlNagy örömünkre év végén is rengeteg újdonsággal bővült a drogériák kínálata: most a legújabb termékeket ajánlom figyelmedbe, amikkel varázslatos lesz az ünnepi sminked. Íme, a top XX must have darab. Trend--A rövid haj volt a nyerő: 2017 legemlékezetesebb frizuraváltásaihttp://www.life.hu/trend/20171206-2017-legemlekezetesebb-frizuravaltasai.htmlAmi a nagy hajváltoztatásokat illeti, Hollywoodban többször megszaladt az olló a fodrászok kezében. A magyar sztárok idén kevésbé voltak bevállalósak, de azért egy-egy hajfestéssel ők is tudtak meglepetést okozni. Nézzük 2017 legnagyobb hajparáit! Trend--Botrányok és történelmi jelentőségű események: a legemlékezetesebb divatpillanatok 2017-bőlhttp://www.life.hu/trend/20171204-a-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2017bol.htmlRengeteg változáson ment keresztül 2017-ben a divat világa, de botrányoktól sem volt mentes az idei év: elég csak az Ikea és a Balenciaga esetét említeni, vagy a kissé sárdobálósra sikeredett főszerkesztőváltást a brit Vogue-nál. Mutatjuk az év legemlékezetesebb divatpillanatait! TrendOrigoA téli smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20171204-a-teli-smink-ot-alapszabalya.htmlA hideg, szeles, csapadékos időjárás erősen igénybe veszi bőrünket. Ahogy a benti meleg és a kinti hideg kontrasztja is. Hőérzetünk is másképp alakul, aminek hatására hajlamosak vagyunk még kevesebb folyadékot inni, pedig elengedhetetlen a bőséges folyadékbevitel ahhoz, hogy hidratált legyen a bőrünk. Összességében sokkal több figyelmet igényel bőrünk ápolása a téli időszakban, hogy ellenállóbb és ragyogóan üde legyen. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a holografikus ragyogás!http://www.life.hu/trend/20171128-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-hatas.htmlHa igazán ki akarsz ragyogni a tömegből, akkor a legújabb őrületet, a holografikus hatást imádni fogod, igazi partikellék. A folyton változó divatáramlat újra felfedezte a hetvenes évek vibráló csillogását, ami még több lehetőséget kínálva tért vissza: nemcsak a ruhák és kiegészítők terén izgalmas, hanem a sminktermékekben is. A kínálatban van holografikus szemhéjpúder, highlighter és szájfény is. TrendOrigoÍgy hidratálj, amikor beköszönt a hideghttp://www.life.hu/trend/20171123-igy-hidratalj-amikor-bekoszont-a-hideg-ido.htmlAz évszakváltásoknál, ahogy te magad is érzékelheted, új napi rutint kell kialakítani, hogy bőröd ellenállóbb legyen, és megőrizze ragyogó kinézetét a hűvös időben is. Íme, a legfontosabb tudnivalók a tél közeledtével. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.