Milyen parfüm illik hozzád? Találd meg az igazit!

parfüm gyümölcsös illat virágos fűszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű rátalálni az illatunkra. Akkora kínálat, hogy órákig is elszagolgathat az ember, mire kapisgálni kezdi: milyen jegyek passzolnak hozzá leginkább. Első körben mindenesetre azt érdemes letisztázni, hogy a könnyed, friss illatok, vagy a mélyebb, fűszeresebb aromák jönnek be jobban.

Könnyed gyümölcsös

  • Funky Flower, Douglas 7990 Ft

Kicsit virágos, kicsit gyümölcsös, laza és szabadelvű: egy illat a különcöknek, akik habzsolják az életet. A Funky Flower a mangó és az ananász találkozása az elegáns rózsa illatával.

Funky Flower, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Viva La Vita, Avon 3299 Ft

„Viva la vita" olaszul annyit jelent, hogy „Éljen az élet!". Ez a szívmelengetően gyümölcsös-virágos illat arra emlékeztet minket, hogy találjuk meg a boldogságot a mindennapokban, és élvezzük ki minden pillanatát. A Pink Lady alma és a lédús, rózsaszín grépfrút vidám elegyét a krémes magnólia illatjegyei egészíti ki.

Viva La Vita, Avon 3299 Ft Forrás: Avon
  • Jazzy Dream, Douglas 7990 Ft

Vidám és álmodozó, szelíd és elképesztő: egy illat azoknak, akik fantasztikusan érzik magukat és imádnak álmodozni. A Jazzy Dream a zöldalma, a bergamott és a virágba borult rózsa üde kompozíciója.

Jazzy Dream, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Sunny Fruit, Douglas 7990 Ft

Nyárias, vidám, friss és ragyogó: napfényes és virágillattól mámoros hangulathoz. Egy gyümölcsös koktél, mely az édes mandarin, a hamvas őszibarack, a feketeribizli, némi virágos aroma és a cédrus találkozásából született.

Sunny Fruit, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Moschino: Funny!, Notino 9290 Ft

A Funny! nevéhez méltóan mosolyt és örömet varázsol a viselőjére. Egy igazi citrusos, frissítő illat, azoknak, akik a melegebb évszakokban érzik igazán elemükben magukat. A fiatalos, vidám, kalandokat kereső nőknek találták ki ezt a parfümöt.

Moschino: Funny!, Notino 9290 Ft Forrás: Notino

Mélyebb fűszeres

  • Chloé, Chloé, Marionnaud 17990 Ft

A Chloé egyszerűen csak a Chloé nevet adta ennek a virágos,púderes, fűszeres illatnak. Az elegáns, nőies illat alapjegye a borostyán és a cédrus. A frézia, a bazsarózsa és a licsi tökéletes hármasát a rózsa, a magnólia és a gyönygvirág teszi még teltebbé.

Chloé, Chloé, Marionnaud 17.990 Ft Forrás: Marinnaud
  • Woody Mirage, Douglas 7990 Ft

Merész, érzéki, orientális és meglepő: egy illat az érinthetetleneknek és a kalandokat keresőknek. A citrusfélék, a bergamott, a jázmin és a pacsuli illata csatlakozik a borostyán, a vanília és a puha, fás jegyek simogató aromájához

Woody Mirage, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Omnia Crystalline, Bvlgari, Notino 11290 Ft

Azoknak a nőknek lett kitalálva ez a parfüm, akik tudatában vannak nőiességük elsöprő erejének, és szeretnék, ha érzékiségüket, vonzerejüket mindenki csodálná. Régi idők mámorító illata bújik meg az egyedülálló flakonban. A lótuszvirág és a balsafa lágy tónusaival remekül harmonizál a bambusz és a nashi körte aromája: együtt a végtelen szépség és titokzatosság illatát alkotják.

Omnia Crystalline, Bvlgari, Notino 11.290 Ft Forrás: Notino
  • Eternity, Calvin Klein, Marionnaud 17352 Ft

Az illatot a romatika és a soha nem múló szerelem inspirálta. A gyöngyvirág, rózsa, liliom és jázmin egyedülálló kombinációja minden nőben felkelti a különlegesség érzését. Mindezt az egzotikus szantálfa, a pézsma és a borostyán festi alá, a pacsuli és a mandarin esszenciái frissességükkel egészítik ki a mágikus koktélt.

Eternity, Calvin Klein, Marionnaud 17.352 Ft "Forrás: Marinnaud
  • Spicy Charm, Douglas 7990 Ft

Érzéki, sugárzó és titokzatos: tökéletes választás azoknak, akik gyönyörűnek, csábítónak és lélegzetelállítónak érzik magukat. A Spicy Charmban harmonikus összhangban élnek meg egymás mellett a narancs és a grapefruit citrusos illatai, illetve mélyebb jegyek, mint arózsa, a jázmin és az írisz.

Spicy Charm, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.