Jasmine Sanders modellről hihetetlenül szexi videó készült

Forrás: Youtube/LOVE TV by LOVE Magazine -
modell szexi videó Jasmine Sanders
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jasmine Sanders forradalmasította a tornázós videókat: ahogy ő izzad, úgy nem izzad senki. Szexi terpeszben mutatja be a gyakorlatokat. A videó a Love Magazine dögös naptárához készült.

Hihetetlenül dögös felvételek készültek Jasmine Sanders-ről, de róla nem is nehéz szexi képsorokat csinálni. A modell a Love Magazine naptárához készített videóban szerepel, illetve izzad. Jasmine ezekkel a képsorokkal forradalmasítja a tornázós videók világát, ilyen dögösen ugyanis senki nem tud mozogni.

Jasmine Sanders modellről hihetetlenül szexi videó készült Forrás: Youtube/LOVE TV by LOVE Magazine

Jasminet igen érdekes kameraállásokból videózták, nem annyira a gyakorlatsoron volt a hangsúly, inkább azon, hogy milyen dögös is a modell miközben felüléseket végez. A lába közül is gyakran készítettek felvételeket, ami nyilván nagyban hozzájárul a videó magas nézettségéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.