Az aputest márpedig menő a csajok szerint

szexi férfi aputest pasi külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örök kérdés, hogy vajon mi tetszik igazán a nőknek? Most kiderült, milyen testalkatú pasikra bukik a legtöbb lány.

Egyesek a szálkás férfiakra gerjednek, míg mások inkább a gömbölyű és kemény izmoktól jönnek lázba. Legalábbis régebben ez volt a divat, ám egy friss felmérés szerint a mostani pasiknak bizony jóval könnyebb dolguk van.

Megtudtuk, hogy a nők valóban imádják, ha egy pasi erősnek, keménynek tűnik első ránézésre, ám ez nem feltétlen van összefüggésben az izmok méretével és mennyiségével.

Menő az aputest a nők szerint Forrás: Shutterstock

A résztvevők elárulták, hogy a vaskosabb, zömökebb felsőtest valóban az erőt és a biztonságot szimbolizálja a számukra, de attól még, mert az illetőnek van egy kis pocakja, nem lesz kevésbé népszerű. Sőt, sokak szerint egy kis poci kifejezetten jól is néz ki, és sokkal emberibb, mint a kockahas.

160 nőt kértek meg arra, hogy nézegessék végig a különböző férfitípusokról mutatott képeket. Arra voltak kíváncsiak, hogy szerintük melyik férfi a legerősebb. Nem, nem az lett a győztes, akin a legtöbb izom volt, a megkérdezetteknek sokkal inkább bejött az aputest - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.