Christy Turlington szépségápolás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christy Turlington a világ legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje, két gyermekes családanya és elkötelezett aktivista. Elfoglaltságai mellett sok időt fordít a veszélyeztetett terhes nők megsegítésére; egy non profit szervezetet hozott létre, hogy támogassa a világ minden pontján az esélyegyenlőséget, mert minden anya számít! Negyvenkilenc éves lett a nemcsak külsejében csodás modell. 

A kilencvenes évek legnagyobb sztármodellje megszállottan jógázik hetente háromszor, mellette több kilométert fut naponta, hogy megőrizze bombaformáját. Egészségesen táplálkozik, a vegetáriánus étrend híve. Rengeteg otthon facsart gyümölcslevet és ásványvizet fogyaszt.

Christy Turlington megszállottan jógázik hetente háromszor Forrás: Instagram/Christy Turlington

Ami a kozmetikumokat illeti, kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használ. Arcát minden reggel hideg vízzel mossa, majd frissítő arcpermettel kényezteti. Esszenciális arcolajjal hidratálja bőrét. Ha az alkalom megkívánja, akkor egy esemény előtti fátyolmaszkot is feldob néha.

A modell kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használ Forrás: Elle, Harper's Bazaar

Sminkje szinte láthatatlan, mert rafinált trükköt alkalmaz: egy bőrtökéletesítő primert összekever a kezében az alapozójával és együtt masszírozza arcára egészen addig míg észrevétlen nem marad. Ezután barackos krémpirosítót tesz fel és szépen összedolgozza a még krémes alapozóval. Csak a T-zónát púderezi le enyhén, hogy természetes hatású legyen a megjelenése. Szemöldökére nagy hangsúlyt fektet, szép ívben szedi csak ki a kósza szálakat és egy áttetsző szemöldökbalzsammal fésüli meg. Szempilláit természetes hatású fekete szempillaspirállal festi. Ajkára általában ajakbalzsamot használ.

Szilveszteri sminkben elaludni? A legrosszabb, amit tehetsz! http://www.life.hu/trend/20171213-ezert-ne-aludj-el-sminkben.htmlHa hajnalban, vagy éppen reggel érsz haza egy buliból, akkor sem lehetsz elég fáradt vagy lusta ahhoz, hogy sminkben feküdj le aludni. Nemcsak azért, mert amikor felébredsz, a partismink nyomai ott lesznek még az arcon és a párnán elkenődve, hanem azért is, mert ez ártalmas a bőrödnek. Hiszen neki is szüksége van a pihenésre, az esti megújulásra, hogy szép és rugalmas maradjon. TrendOrigoKi volt 2017 legstílusosabb magyar celebje? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20171212-2017-legstilusosabb-magyar-celebje.htmlA magyar sztárvilág sem nélkülözi a vörös szőnyeges eseményeket. Ezekből készítettünk most egy válogatást, hogy megszavazhassátok: ki volt az idei év legstílusosabb híressége. Trend--Sminktrendek, amik 2017-ben sokkoltak minkethttp://www.life.hu/trend/20171213-sminktrendek-amik-2017ben-sokkoltak-minket.htmlA divatheteknek és az Instagramnak köszönhetően olyan sminktrendekről is be tudunk számolni 2017 végén, amelyek nem az esztétikumot, sokkal inkább a megbotránkoztatást helyezték előtérbe. Nézzük is ezeket! TrendOrigoArcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigoEzek voltak a legőrültebb és leghaszontalanabb divatcikkek 2017-benhttp://www.life.hu/trend/20171206-a-legorultebb-es-leghaszontalanabb-divatcikkek-2017ben.htmlA divat nemcsak a praktikumról szól, az emberek kísérletező kedve sokszor olyan tárgyakat eredményez, amiket nemcsak, hogy nem hordanánk, de nem is lehet mást kezdeni velük, mint jó hangosan nevetni rajtuk. Ilyen divatcikkek következnek most! TrendOrigoÍgy válassz alapozót télenhttp://www.life.hu/trend/20171213-igy-valassz-alapozot-telen.htmlVáltani kell, nincs mese! Mostanra már lekopott a nyári ragyogó barnaság és bőröd színe megmutatja eredeti tónusát. Az időjárási körülmények is sokat változtak, ami miatt másféle textúrákra van szüksége bőrödnek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.