Heti trendjelentés: mi történt Katie Holmes arcával?

Gal Gadot vörös szőnyeg Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új év első hetében nem várta túl sok vörös szőnyeges esemény a hírességeket. Vasárnap éjjel viszont már Golden Globe-díjátadó lesz, így hamarosan beindulnak az események. De ne szaladjuk még ennyire előre, nézzük meg az év első hetének legemlékezetesebb pillanatait.

Color blocking

Egyre ritkábban látni ezt a 2010 körül kialakult trendet, aminek a lényege az – egymáshoz elsőre talán nem is passzoló – színek halmozása. Ezen a héten meglepő módon ketten is adóztak a trendnek: Saoirse Ronan estélyi ruháját kevésbé szerettük, de Gal Gadot, vagyis Wonder Woman culottes nadrággal megálmodott üde kombinációja szemet gyönyörködtető volt.

Saoirse Ronan, Gal Gadot Forrás: Getty Images

Csak lazán

A sorozatszínésznő, Victoria Justice egy étterem megnyitójára érkezett ebben a fiatalos és laza szerelésben, a magassarkú bakancs pedig még vagányabbá tette az összhatást. Egy ilyen megnyitóra nem is kell ennél elegánsabban felöltözni.

Victoria Justice Forrás: Getty Images

Katie Holmes, mi történt veled?

Ugyanezen az eseményen jelent meg Katie Holmes is, aki szokása szerint kicsit öreges outfitet választott. Meglepő volt azonban a sminkje, ami a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken sem szokott ennyire erős lenni. Talán ezért tűnt a színésznő arca furcsának? Vagy Katie Holmes 39 éves korára maga is kipróbálta a botoxot?

Katie Holmes Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.