smink nélkül Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum arcához nem smink nélkül szoktak hozzá az emberek, ezért első pillantása szinte fel sem lehet őt ismerni akkor, ha nem visel semmilyen festéket.

Heidi Klumot nagyon sokan ismerik, de főleg plakátokról, címlapokról és reklámokból. Mindig szépen kisminkelve, felöltöztetve láthattuk őt nem sejtve, hogy mekkora stáb is dolgozik azon, hogy az utolsó hajszálai is a tökéletes helyre kerüljön.

Heidi Klum egészen másként néz ki smink nélkül Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Szerencsére azonban a közösségi médiának, ma már többet láthatunk ezekből a sztárokból, gyakran smink nélkül is megmutatják magukat sőt, még a készülődés folyamatába is beavatják az érdeklődőt.

Így néz ki smink nélkül Heidi Klum Forrás: Instagram/Heidi Klum

Így tett Heidi Klum is, aki megmutatta mindenféle cicoma nélkül az arcát és azt, hogyan alakítják át őt a profik. Persze a manöken smink nélkül is szép, de az kétségtelen, hogy első pillantásra nehéz felismerni. Így készült el a Golden Globe-ra:

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Feketébe borult a Golden Globe vörös szőnyege: stílusmustra

A 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad emlékezetes, hanem a vörös szőnyeges bevonulás miatt is. Ahogy arra számítani lehetett, idén mindenki fekete estélyi ruhát viselt. Ez volt az első igazán nagy filmes esemény a Weinstein-botrány kirobbanása óta, így egyértelmű volt, hogy ez bizonyos szinten árnyékot vet majd a megszokott hollywoodi csillogásra: a fekete ruhával a zaklatások ellen tiltakoztak a filmipar legnagyobb csillagai. Nézd meg, kik öltöztek feketébe!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.