Elkapkodták a rajongók Bódi Sylvi használt bugyijait: fotó!

fehérnemű szexi bugyi Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan gyorsan elkapkodták Sylvi bugyijait, mint a cukrot. 

Ahogy azt már tegnap megírtuk, Bódi Sylvi rengeteg megkeresést kap a Facebookon a fehérneműivel kapcsolatban. Mint tudjuk, Sylvi egy gardróbvásár nevű csoportot is üzemeltet, ahol az általa már nem használt darabokat lehet megvásárolni.

Sylvi nemrég elmesélte, hogy többen is érdeklődtek a használt bugyijai iránt, de a szexi modell egy darabig ellenállt a kérésnek. Később azonban megváltoztatta a véleményét, és megrendezte az első saját bugyi börzéjét, amely hatalmas sikert aratott. A csinos szörfös el is dicsekedett az eredménnyel a közösségi oldalán:

"A bugyi börze tarolt... Tegnap este 15 csinos, szexis tangát és bugyit töltöttem fel a fehérneműs albumba. Kevesebb, mint 12 óra leforgása alatt mind gazdára talált! Ezzel a bugyi börze a Bódi Sylvi gardróbvásár magasan legnépszerűbb albumává vált. Míg a vadonatúj, címkés darabokat túlnyomórészt hölgyek vásárolták meg, az összes általam már valaha viselt darabra férfiak (Míly meglepő!) licitáltak. Ugyan eredetileg azt mondtam, hogy ha férfi jelentkezik be 1-1 tangára, akkor azt tízszeres áron fogom neki adni, végül megenyhültem és inkább játékosra vettem a formát és az első 5 stoppolóig licitet hírdettem." - lelkendezett Sylvi a követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.