Elkapkodták a rajongók Bódi Sylvi használt bugyijait: fotó!

fehérnemű szexi bugyi Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan gyorsan elkapkodták Sylvi bugyijait, mint a cukrot. 

Ahogy azt már tegnap megírtuk, Bódi Sylvi rengeteg megkeresést kap a Facebookon a fehérneműivel kapcsolatban. Mint tudjuk, Sylvi egy gardróbvásár nevű csoportot is üzemeltet, ahol az általa már nem használt darabokat lehet megvásárolni.

Sylvi nemrég elmesélte, hogy többen is érdeklődtek a használt bugyijai iránt, de a szexi modell egy darabig ellenállt a kérésnek. Később azonban megváltoztatta a véleményét, és megrendezte az első saját bugyi börzéjét, amely hatalmas sikert aratott. A csinos szörfös el is dicsekedett az eredménnyel a közösségi oldalán:

"A bugyi börze tarolt... Tegnap este 15 csinos, szexis tangát és bugyit töltöttem fel a fehérneműs albumba. Kevesebb, mint 12 óra leforgása alatt mind gazdára talált! Ezzel a bugyi börze a Bódi Sylvi gardróbvásár magasan legnépszerűbb albumává vált. Míg a vadonatúj, címkés darabokat túlnyomórészt hölgyek vásárolták meg, az összes általam már valaha viselt darabra férfiak (Míly meglepő!) licitáltak. Ugyan eredetileg azt mondtam, hogy ha férfi jelentkezik be 1-1 tangára, akkor azt tízszeres áron fogom neki adni, végül megenyhültem és inkább játékosra vettem a formát és az első 5 stoppolóig licitet hírdettem." - lelkendezett Sylvi a követőinek.

Kustánczi Lia ezen a képen felismerhetetlen: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180112-kustanczi-lia-ezen-a-kepen-felismerhetetlen.htmlKustánczi Lia sorra posztolja a szexibbnél szexibb fotókat, ám a legutóbbi képén kicsit máshogy néz ki, mint szokott. Trend--Egy szál melltartóban sütteti magát Palvin Barbi - Szexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20180112-egy-szal-melltartoban-sutteti-magat-palvin-barbi-szexi-foto.htmlPalvin Barbi ezúttal sem fogta vissza magát, most egy olyan képet osztott meg rajongóival, amelyen egy szál melltartóban sütteti megát a napon. Trend--Ezek lesznek 2018 sminkszínei: így használd őkethttp://www.life.hu/trend/20180111-ezek-lesznek-2018-sminkszinei.htmlAz év legújabb Pantone színei nagy hatással lesznek a divatvilágra is. Ezek az izgalmas árnyalatok sok játékosságot rejtenek magukban, kísérletezésre, felfedezésre csábítanak. Csupa izgalom, ha a sminkedben használod őket. TrendOrigoIntelligens bugyi: az egészséged őrehttp://www.life.hu/trend/20180112-okos-bugyi-a-legujabb-orulet.htmlGondoltad volna, hogy a telefonok után már a fehérneműk is egyre okosabbak lesznek? Ezt tudja az intelligens bugyi. Trend--Végtelen combokat villantott Rúzsa Magdi: ultramini szoknyában énekelthttp://www.life.hu/trend/20180111-vegtelen-combokat-villantott-ruzsa-magdi-ultramini-szoknyaban-enekelt.htmlVadító szerelésben lépett színpadra Rúzsa Magdi, a férfirajongók legnagyobb örömére.TrendOrigoLily-Rose Depp meztelen mellekkel pózol: fotó! http://www.life.hu/trend/20180111-johnny-depp-lanya-lily-rose-depp-meztelen-mellekkel-pozol.htmlJohnny Depp lánya megmutatta, miben strandol. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.