Nina Agdal modellt megalázták alkata miatt: felháborodott

alak modell Nina Agdal megalázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan már egyre többször alkalmaznak egészséges idomú lányokat, a modellszakmában még mindig a csontsoványság a divat, és aki nem olyan, azt megalázzák: ez történt Nina Agdal modellel is, aki abszolút felháborodott. 

Nina Agdal - aki egyébként Leonardo DiCaprio volt barátnője - néhány hónappal ezelőtt lelkesen vetette bele magát a munkába egy kreatív csapatta, a végeredmény azonban elszomorította őt. A modell ugyanis hiába dolgozott, a fotóját és az elkészült anyagot nem jelentették meg, méghozzá az alakja miatt. Nina Instagram-oldalán fejezte ki felháborodását.

Nina Agdal modellt megalázták alkata miatt Forrás: Instagram/Nina Agdal

"Csalódott vagyok és megdöbbentem azon, hogy valójában ez az iparág még mindig nagyon durva" - kezdi a modell, majd kifejti, hogy a munka után egy e-mailben értesítették az ügynökét arról, nem fogják közzétenni a fotót. "Azt írták, hogy a fotók nem tükrözik a tehetségemet és nem illik a piachoz. Úgy gondolják, a külsőm eltér a portfóliómtól, és a méreteim nem igazodnak az elvárásokhoz" - osztotta meg az e-mail tartalmát Nina. Hozzátette, tudja, hogy nem a nagyon vékony lányok táborát erősíti, de ő büszke az alakjára.

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.