Bódizs Veronika kinézete megváltozott: fotó

Forrás:Szabó Gábor/Origo -
Bódizs Veronika külső változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódizs Veronika fejére 2016 novemberében került fel a korona. Azóta két év telt el, és a szépségkirálynő sokat változott: alig lehet felismerni!

Határtalanul boldog volt Bódizs Veronika, mikor a fejére került fel a korona. Ő lett országunk legszebbje 2016-ban, és persze most is gyönyörű, csak éppen már kissé máshogy néz ki. Az Instagramra feltöltött képein legalábbis biztosan, azt viszont nehéz eldönteni, hogy miért.

Miss Universe Hungary győztese, Bódizs Veronika lett Forrás:Szabó Gábor/Origo

Lehet, hogy csak a merészebb stílus, vagy a művibb beállítások miatt tűnik kevésbé ismerősnek Veronika, de az is lehet, hogy esetleg szépészeti beavatkozás van a dolgoban.

Bodizs Veronika (@veronikabodizs) által megosztott bejegyzés,

Utóbbi érthetetlen volna, hiszen a maga természetességében volt gyönyörű, persze ettől még előfordulhat, hogy ő nem volt teljesen megelégedve azzal, amit a tükörben látott. Akárhogyan is, Veronikának nincs oka panaszra.

Bodizs Veronika (@veronikabodizs) által megosztott bejegyzés,

Iszappakolással kezelték Szebeni István arcát: fotó! http://www.life.hu/trend/20180118-iszappakolast-rakatott-magara-szebeni-istvan.htmlKülönleges eljárásnak vetette alá magát Szebeni István: vajon hogy tetszett neki a kezelés? TrendOrigoNem viseli eljegyzési gyűrűjét Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180118-nem-viseli-eljegyzesi-gyurujet-katalin-hercegno.htmlKatalin hercegnő egy gyermekkórház új szárnyának megnyitóján vett részt, amikor egy szemfüles újságíró észrevette, hogy nem viseli a Diana hagyatékából származó eljegyzési gyűrűjét.Trend--Forró dekoltázst villantott Tolvai Reni: fotó! http://www.life.hu/trend/20180117-tolvai-reni-megmutatta-a-forro-dekoltazsat.htmlTolvai Reni olyan fotót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. Trend--A Modern család sztárja, Sarah Hyland meztelenül fotózta le magáthttp://www.life.hu/trend/20180117-a-modern-csalad-sztarja-sarah-hyland-meztelenul-fotuzta-le-magat.htmlA Modern család üdvöskéje a fürdőkádban fotózta le magát, melleit csak a haja takarja! TrendOrigoOlga Katysheva melle több, mint gömbölyű: fotók! http://www.life.hu/trend/20180117-olga-katysheva-orosz-modellnek-hatalmas-mellei-vannak.htmlEnnél dögösebbet ma már biztosan nem fogunk látni. TrendOrigoNina Agdal modellt megalázták alkata miatt: felháborodotthttp://www.life.hu/trend/20180116-nina-agdal-modellt-megalaztak-alkata-miatt-felhaborodott.htmlUgyan már egyre többször alkalmaznak egészséges idomú lányokat, a modellszakmában még mindig a csontsoványság a divat, és aki nem olyan, azt megalázzák: ez történt Nina Agdal modellel is, aki abszolút felháborodott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.