Gáspár Laci mindent megtesz, hogy jó formában tartsa magát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
lézeres kezelés fogyás Gáspár Laci életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci feltűnően sokat változott az utóbbi időben, most pedig azt is megtudtuk, hogy mivel érte ezt el, és miért döntött a változtatás mellett.

Gáspár Laciról nemrég egy fotója kapcsán írtunk, az énekes ugyanis döbbenetes formába hozta magát. Rettentően sokat fogyott, és látványosan kigyúrta magát. Mint kiderült, 20 kilót dobott le, és a szakállától is megvált. De vajon miért?

#azanyámot #dikahát #nokedlitlehetrajtaszaggatni @gymcityoffice

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

"Elégedetlen voltam magammal, féltettem az egészségemet" - mesélte a többgyermekes édesapa, aki fogadott egy személyi edzőt, és heti ötször sportol. Emellett sajátos étrendet követ, amelyet egy orvos állított neki össze személyre szabottan.

Kiderült, az is, hogy miért vált meg a jellegzetes arcszőrzetétől:

Levágtam,de megbántam egy kicsit! ‍♂️✋ #dikholaszakáll #nemoreszakáll

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

"Kíváncsi voltam, milyen így az arcom. Pláne, hogy részt vettem egy lézeres fiatalító kezelésen" - mondta az énekes a HOT! magazinnak, aki szerint normális, hogy 38 évesen pánikba esett az öregedéstől. Véleménye szerint nem szégyen, ha egy férfi kezelésekkel (is) próbálja formában tartani magát, de természetesen, nem akar túlzásba esni.

Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Egymás ellen fordultak a vádlottak a perben, melyben Oszter Sándor is érintetthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-egymas-ellen-fordultak-a-vadlottak-a-perben-melyben-oszter-sandor-is-erintett.htmlAz ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért abban a perben, melyben Oszter Sándor is érintett, ő az ötödrendű vádlott. A súlyos büntetés lehetősége miatt elszabadultak az indulatok, már a vádlottak is egymásra mutogatnak. TV + Sztárok--Hujber Ferenc csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik velehttp://www.life.hu/sztarok/20180118-hujber-ferenc-csak-olyan-nonek-ad-interjut-aki-lefekszik-vele.htmlHujber Ferenc azt tervezi, hogy teljesen visszavonul, nem akar már szerepelni a médiában. Ha valaki mégis készítene vele interjút, csak abban az esetben áll kötélnek, ha nőnemű, és tetszik a színésznek. TV + SztárokOrigoVV Fanni családjának ügyvédje nyilatkozott: a rendőrség többet tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-nyilatkozott-a-rendorseg-tobbet-tud.htmlFanni családjának ügyvédje biztos abban, hogy a rendőrség sokkal többet tud, mint amennyi a sajtóban megjelent, és azért sem aggódik, hogy kiengednék a gyanúsítottat: bent lehet tartani a bűnrészesség miatt is, és az bizonyítható! TV + Sztárok--Doszpot Péter nyilatkozott VV Fanni ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-doszpot-peter-nyilatkozott-a-vv-fanni-ugyrol.htmlDoszpot Péter volt nyomozóként a rendőrség oldaláról próbálta bemutatni VV Fanni halálának ügyét, és egy dolog nagyon világos: az idő a hatóság ellen dolgozik. Holttest nélkül nincs gyilkosság, és minél később találják meg, annál nehezebb megállapítani a halál okát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.