iszappakolás műsorvezető szépészeti beavatkozás Szebeni István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges eljárásnak vetette alá magát Szebeni István: vajon hogy tetszett neki a kezelés? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szebeni István távozott a TV2 csapatából, és a Tények című műsorban ezt követően Váczi Gergely lett Andor Éva társa. István akkor elmondta, hogy nagyszerű 1,5 évet töltött a csatornánál, amire mindig jó szívvel fog visszagondolni. Most azonban új kihívások várják az Echo TV-nél.

Nemrég pedig betekintést engedett egy napjába, és megmutatta, milyen szépészeti kezelésen esett át. Kipróbálta az iszappakolást, amiről fotót is mutatott a rajongóinak.

A rajongók több tucat kedveléssel és sok hozzászólással jutalmazták a sztárapuka posztját.

Nem viseli eljegyzési gyűrűjét Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180118-nem-viseli-eljegyzesi-gyurujet-katalin-hercegno.htmlKatalin hercegnő egy gyermekkórház új szárnyának megnyitóján vett részt, amikor egy szemfüles újságíró észrevette, hogy nem viseli a Diana hagyatékából származó eljegyzési gyűrűjét.Trend--Forró dekoltázst villantott Tolvai Reni: fotó! http://www.life.hu/trend/20180117-tolvai-reni-megmutatta-a-forro-dekoltazsat.htmlTolvai Reni olyan fotót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. Trend--A Modern család sztárja, Sarah Hyland meztelenül fotózta le magáthttp://www.life.hu/trend/20180117-a-modern-csalad-sztarja-sarah-hyland-meztelenul-fotuzta-le-magat.htmlA Modern család üdvöskéje a fürdőkádban fotózta le magát, melleit csak a haja takarja! TrendOrigoOlga Katysheva melle több, mint gömbölyű: fotók! http://www.life.hu/trend/20180117-olga-katysheva-orosz-modellnek-hatalmas-mellei-vannak.htmlEnnél dögösebbet ma már biztosan nem fogunk látni. TrendOrigoNina Agdal modellt megalázták alkata miatt: felháborodotthttp://www.life.hu/trend/20180116-nina-agdal-modellt-megalaztak-alkata-miatt-felhaborodott.htmlUgyan már egyre többször alkalmaznak egészséges idomú lányokat, a modellszakmában még mindig a csontsoványság a divat, és aki nem olyan, azt megalázzák: ez történt Nina Agdal modellel is, aki abszolút felháborodott. TrendOrigoÍgy gömbölyödik Vasvári Vivien pocakja: fotó! http://www.life.hu/trend/20180115-egyre-kerekedik-vasvari-vivien-hasa.htmlVasvári Vivienen már kifejezetten látszik a terhesség, és jól is áll neki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.