Sminktechnikák, amiket el kell sajátítanod 2018-ban

szemöldök
Forrás: Shutterstock -
szemöldök alapozás szépségápolás smink arcpirosító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trendek jönnek-mennek, van aki követi, van aki nem, egy biztos, az új technikákkal káprázatosan szép megjelenésed lesz, érdemes kipróbálnod. Idén végre vége a maszkhatásnak, a sablonszerű kinézetnek, és előtérbe kerül a üdítően friss külső, amivel a természetes szépséged ragyog majd.

Fényes alapozás:

A tökéletes megjelenés nélkülözhetetlen kelléke az alapozó, amihez válassz vitaminokban gazdag textúrát. Az új alapozási technikával éveket fiatalodhatsz és egészségtől ragyogó, üde külsőt nyerhetsz. Mi a titka ennek az új, fényes bőrnek? A hidratálás után tedd fel a bőrtípusodhoz legjobban illő bőrtökéletesítő primert, így légiesen könnyű lesz majd az alapozásod.

A primer kitölti a pórusokat, feltölti a ráncokat és tartósabb lesz a sminked is Forrás: Shutterstock

És most jöhet a trükk: a kedvenc alapozódhoz tegyél pár csepp folyékony highlightert, keverd össze, és ezzel az elixírrel egységesítsd a bőrödet. Természetesen vedd figyelembe a bőrszínedet és ahhoz válaszd a highlighter tónusát. Hideg bőrszínhez jó a jeges árnyalat, meleg bőrszínhez az aranyos tónusú highlighter az ideális. Ha meglódult a highlighter és picit túl sok lett, akkor transzparens púderrel mattítsd le a szem alatti területet és a T-zónát.

Az arcpirosító:

Egy korszak lezárult, ami az agyonkontúrozást illeti. Újra felfedezhetjük a ragyogóan természetes kinézetet és persze az arcpirosítók fantasztikus kínálatát. Az új trend, amivel egészségtől ragyogóak lesznek az orcák, kifinomultan lágy, és kontrasztoktól mentes. Az új arckontúr technika a draping. A legszebb hatást a krémpirosítókkal érheted el: teheted az arc közepére akkor kislányos bájjal ruház fel, de teheted az arccsont alá, akkor még kifejezőbb lesz a megjelenésed.

Az új trend a draping, a kifinomultan lágy, és kontrasztoktól mentes arcpirosítás Forrás: Shutterstoc

Nagyon finoman krém highlighttal emeld ki az arccsontodat, masszírozd a bőrödbe, mosd össze az arcpirosítóval, hogy még természetesebb legyen a végeredmény. Ha esetleg nincs krémpirosítód, akkor helyettesítheted az ajkad színével harmonizáló ajakrúzzsal is. De ha kontúrmentesen használod, akkor ez a technika működik a hagyományos porállagú pirosítókkal is.

A szemöldök:

A szemöldök smink nélkül is nagyon meghatározó része az arcnak, az új technikával pedig sokkal természetesebb és lágyabb lesz, mint korábban bármikor. Egy dolog nem változott, mégpedig a szín: akár ceruzával, akár szemöldökporral élénkíted a szemöldöködet, vedd figyelembe a hajszínedet. Szemöldököd színe mindig a hajtöveddel harmonizáljon. Ha sokat kell pótolni, akkor érdemes először ceruzával kiegészíteni, majd porral fixálni, de mindenképpen fésüld ki a végén a felesleget, hogy ne legyen túl rajzos a kinézete. Ha van mennyisége a szemöldöknek, akkor elegendő színezett szemöldökspirállal átfésülni.

A szemöldöködet érdemes először ceruzával kiegészíteni, majd porral fixálni, de mindenképpen fésüld ki a végén a felesleget Forrás: Shutterstock

A legtermészetesebb szemöldököt úgy tudod elkészíteni, hogy megfésülöd száliránynak megfelelően, megnézed, hol vannak benne hézagok, majd a szemöldököd alsó ívétől felfelé satírozva pótlod a hiányosságot. Így haladj végig, majd fésüld ki a felesleget és a legvégén egy áttetsző szemöldökbalzsammal fixáld le.

Így változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Top 5 téli sminktrend, amit muszáj kipróbálnodhttp://www.life.hu/trend/20180112-a-legjobb-teli-sminktrend-amit-muszaj-kiprobalnod.htmlHa különleges hatásokra vágysz, akkor most próbáld ki a legújabb trendeket. Tombol a holografikus csillogás, a jeges metál textúrák, és mindezek a szenvedélyes matt színekkel kombinálva megannyi lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. TrendOrigoHeti trendjelentés: megvolt az év első vörös szőnyeges villantásahttp://www.life.hu/trend/20180111-heti-trendjelentes-szerepel-benne-gal-gadot-katy-perry-shanne-kress.htmlA hét legfontosabb eseménye Hollywoodban egyértelműen a Golden Globe-gála volt, ahol stílusos, de elrontott outfitek is jelen voltak, nem beszélve a durva divatbakikról. A hét többi vörös szőnyeges eseménye ennyi izgalmat nem tartogatott, habár megesett az év első villantása. Trend--Ezek lesznek 2018 sminkszínei: így használd őkethttp://www.life.hu/trend/20180111-ezek-lesznek-2018-sminkszinei.htmlAz év legújabb Pantone színei nagy hatással lesznek a divatvilágra is. Ezek az izgalmas árnyalatok sok játékosságot rejtenek magukban, kísérletezésre, felfedezésre csábítanak. Csupa izgalom, ha a sminkedben használod őket. TrendOrigoA szülinapos Christy Turlington szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20180101-a-szuletesnapos-christy-turlington-szepsegtippjei.htmlChristy Turlington a világ legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje, két gyermekes családanya és elkötelezett aktivista. Elfoglaltságai mellett sok időt fordít a veszélyeztetett terhes nők megsegítésére; egy non profit szervezetet hozott létre, hogy támogassa a világ minden pontján az esélyegyenlőséget, mert minden anya számít! Negyvenkilenc éves lett a nemcsak külsejében csodás modell. Trend--A hónap sminktrükkje: ragyogj az ultraibolyávalhttp://www.life.hu/trend/20180105-a-honap-sminktrukkje-ragyogj-az-ultraibolyaval.htmlAz év színe sok meglepetést tartogat számodra, egyszerre intuitív, misztikus és inspiráló. Ez a meghatározó szín rámutat az eredetiségre, a leleményességre, aktiválja az agy kreatív központját, szellemi frissességet ad. Nézzük, hogy használhatod a sminkelésben ezt a különleges árnyalatot, az ultraibolyát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.