Baukó Éva félmeztelenül terpeszt: fotó!

pózolás fotó szexi Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: azonnal kiakasztotta a szexiségmérőt. 

Baukó Éva szerencsére megőrízte a tavalyi jó szokását, és idén sem fukarkodik a dögös, forró fotókkal. Nemrég például anyaszült meztelenül pózolt a szoláriumban, és innen lőtt szelfit a követői legnagyobb örömére.

Most pedig az ágyában pózolt egy fotó erejéig, de a korábbiakhoz képest visszafogottabb fotó készült róla: most ugyanis a feneke és a melle sem látszik, hiszen mindezeket egy bővebb szabású pulcsival takarja el.

A combjai azonban fontos szerepet kaptak, és az is kérdéses, hogy vajon van-e rajta bugyi?

A fotó Éva Instagram Storyjában jelent meg Forrás: Instagram

Baukó Éva: Havas Henrik hazudik

Tanúkkal is bizonyítani tudja Baukó Éva, hogy egykor Havas Henrik személyi asszisztense volt - mondja ezt azután, hogy a szexuális zaklatással gyanúsított újságíró egy videóban minden vádat tagadott. Olvass tovább itt...

Sminktechnikák, amiket el kell sajátítanod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180118-sminktechnikak-amiket-el-kell-sajatitanod-2018ban.htmlTrendek jönnek-mennek, van aki követi, van aki nem, egy biztos, az új technikákkal káprázatosan szép megjelenésed lesz, érdemes kipróbálnod. Idén végre vége a maszkhatásnak, a sablonszerű kinézetnek, és előtérbe kerül a üdítően friss külső, amivel a természetes szépséged ragyog majd. TrendOrigoVilmos herceg megvált a maradék hajától ishttp://www.life.hu/trend/20180118-vilmos-herceg-megvalt-a-maradek-hajatol-is.htmlÚj frizurával jelent meg ma a nyilvánosság előtt Vilmos herceg.Trend--Bódizs Veronika kinézete megváltozott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180118-bodizs-veronika-kinezete-megvaltozot.htmlBódizs Veronika fejére 2016 novemberében került fel a korona. Azóta két év telt el, és a szépségkirálynő sokat változott: alig lehet felismerni!Trend--Gáspár Laci mindent megtesz, hogy jó formában tartsa magát http://www.life.hu/trend/20180118-igy-tartja-magat-jo-formaban-gaspar-laci.htmlGáspár Laci feltűnően sokat változott az utóbbi időben, most pedig azt is megtudtuk, hogy mivel érte ezt el, és miért döntött a változtatás mellett. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoIszappakolással kezelték Szebeni István arcát: fotó! http://www.life.hu/trend/20180118-iszappakolast-rakatott-magara-szebeni-istvan.htmlKülönleges eljárásnak vetette alá magát Szebeni István: vajon hogy tetszett neki a kezelés? TrendOrigoA Modern család sztárja, Sarah Hyland meztelenül fotózta le magáthttp://www.life.hu/trend/20180117-a-modern-csalad-sztarja-sarah-hyland-meztelenul-fotuzta-le-magat.htmlA Modern család üdvöskéje a fürdőkádban fotózta le magát, melleit csak a haja takarja! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.