Luxusautóban szexizik Bódi Sylvi: fotó!

fotó szexi luxusautó Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi legújabb fotójától dobtunk egy hátast: luxus és szexiség a köbön. 

Nemrég mindenki Bódi Sylvivel volt elfoglalva, ugyanis a szexi modell a közösségi oldalán árusította a használt bugyijait. Persze nem önszántából találta ki a bugyi börzét, hanem a követői unszolására szánta rá magát a dologra.

Sylvi azonban nem bánta meg a döntést, elmondása szerint a börze nagyon jó hangulatban telt, és a fehérneműi is néhány órán belül új gazdára találtak. Most pedig egy igen különleges fotót posztolt az oldalára, amit szinte senki sem tudott szó nélkül hagyni:

A szexi sztár ugyanis talpig feketében, és csipkés combfixben pózolt egy luxusautóban, és jól láthatóan közszemlére tette a hosszú és vékony combjait.

Bódi Sylvi elképesztően kerek feneket villantott: fotó

Bódi Sylvi tudja, hogyan kell élni: míg itthon a mínuszok röpködnek, ő ismét elutazott egy egzotikus helyre. És ha már ott járt, akkor posztolt is egy fürdőruhás fotót, melynek középpontjában a gömbölyű feneke állt.

Sminktechnikák, amiket el kell sajátítanod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180118-sminktechnikak-amiket-el-kell-sajatitanod-2018ban.htmlTrendek jönnek-mennek, van aki követi, van aki nem, egy biztos, az új technikákkal káprázatosan szép megjelenésed lesz, érdemes kipróbálnod. Idén végre vége a maszkhatásnak, a sablonszerű kinézetnek, és előtérbe kerül a üdítően friss külső, amivel a természetes szépséged ragyog majd. TrendOrigoVilmos herceg megvált a maradék hajától ishttp://www.life.hu/trend/20180118-vilmos-herceg-megvalt-a-maradek-hajatol-is.htmlÚj frizurával jelent meg ma a nyilvánosság előtt Vilmos herceg.Trend--Bódizs Veronika kinézete megváltozott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180118-bodizs-veronika-kinezete-megvaltozot.htmlBódizs Veronika fejére 2016 novemberében került fel a korona. Azóta két év telt el, és a szépségkirálynő sokat változott: alig lehet felismerni!Trend--Gáspár Laci mindent megtesz, hogy jó formában tartsa magát http://www.life.hu/trend/20180118-igy-tartja-magat-jo-formaban-gaspar-laci.htmlGáspár Laci feltűnően sokat változott az utóbbi időben, most pedig azt is megtudtuk, hogy mivel érte ezt el, és miért döntött a változtatás mellett. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoIszappakolással kezelték Szebeni István arcát: fotó! http://www.life.hu/trend/20180118-iszappakolast-rakatott-magara-szebeni-istvan.htmlKülönleges eljárásnak vetette alá magát Szebeni István: vajon hogy tetszett neki a kezelés? TrendOrigoNem viseli eljegyzési gyűrűjét Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180118-nem-viseli-eljegyzesi-gyurujet-katalin-hercegno.htmlKatalin hercegnő egy gyermekkórház új szárnyának megnyitóján vett részt, amikor egy szemfüles újságíró észrevette, hogy nem viseli a Diana hagyatékából származó eljegyzési gyűrűjét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.