trendjelentés vörös szőnyeg Lady Gaga Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket!

A legrondább ruhák

Emma Stone nagy kedvencünk, így fájó kimondani, hogy ezúttal nagyon mellényúlt. Sem a ruhája, sem a sminkje nem hozta a tőle elvárt mércét. Az biztos, hogy ez nem az Emmák hete volt, ugyanis Emma Roberts is elképesztően nagyot hibázott: ruhájának színe, anyaga és szabása is elhibázott volt.

Emma Stone, Emma Roberts Forrás: Getty Images

Ki hibázott nagyobbat?

Fodros kísérletek

Kate Perry oversize, fodrokkal díszített ruhája nagyon nem állt jól neki. A fekete napszemüveggel és a pink cipővel borzalmas lett az összhang is. Ugyanezen az eseményen jelent meg Kate Hudson, aki visszafogottabb, mégis trendi viseletet választott. A fodros blúz jól passzolt a púderszínű kosztümhöz, de lehet, hogy másnak még jobban állt volna. Mióta rövid haja van a színésznőnek, nehezen talál rá a stílusára.

Katy Perry, Kate Hudson Forrás: Getty Images

Ki jön be jobban fodrosan?

Mindenütt cicik

Az év első vörös szőnyeges villantása már megvolt, a forró hangulatot ezen a héten néhány kirívó dekoltázs fokozta. Lady Gaga lógós cickói mellett Zoe Kravitz borzalmas szabású ruhájában magasra polcolt melleit csodálhattuk meg.

Lady Gaga, Zoe Kravitz Forrás: Getty Images, Northfoto

Kinek a dekoltázsa jön be jobban

A Hadid lányok

Az elmúlt években mindketten stílusikonná nőtték ki magukat: a 22 éves Gigi és a 21 éves Bella is. Ezen a héten édesanyjuk, Yolanda Foster születésnapjára igyekezve kapták őket lencsevégre. Gigi magasderekú nadrágjához bohókás inget választott, és a trendi magassarkú sem maradt el. Belláért ezúttal nem voltunk oda, fehér csizmája, a kabátja szabása, de még a haja is annyira retró volt, ami már túl sok.

Gigi és Bella Hadid Forrás: Getty Images

Kinek a stílusa jön be jobban?

Sminktechnikák, amiket el kell sajátítanod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180118-sminktechnikak-amiket-el-kell-sajatitanod-2018ban.htmlTrendek jönnek-mennek, van aki követi, van aki nem, egy biztos, az új technikákkal káprázatosan szép megjelenésed lesz, érdemes kipróbálnod. Idén végre vége a maszkhatásnak, a sablonszerű kinézetnek, és előtérbe kerül a üdítően friss külső, amivel a természetes szépséged ragyog majd. TrendOrigoÍgy változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Így hidratálj télenhttp://www.life.hu/trend/20180110-teli-hidratalas-szabalyai.htmlTélen egészen más ápolást igényel a bőrünk, mint a többi évszakban. A téli hónapokban ugyanis extrém időjárási körülményeknek vagyunk kitéve. A szél és a hideg, illetve a benti száraz levegő hamar kikezdheti a bőrünket, ha nem vigyázunk rá eléggé, így érdemes néhány alapszabályt betartani a bőrápolás terén. Trend--Sharon Stone kihívó dekoltázzsal jelent meg a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20180108-sharon-stone-kihivo-dekoltazzsal-jelent-meg-a-golden-globe-voros-szonyegen.htmlAz 59 éves színésznőnek bizony semmit nem kell takargatnia: fantasztikus formában van Sharon Stone, amit a Golden Globe-gálán is bizonyított. Trend--Pucéran a vörös szőnyegen: ezek voltak 2017 legdurvább villantásaihttp://www.life.hu/trend/20171215-2017-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlMár tavasszal azt jósoltuk, hogy 2017 a villantások éve lesz, és habár az év második felét nem nyomták meg olyan erősen a celebek, valóban nem volt hiány a meztelenkedésből a vörös szőnyegen sem. A 2016-os puncivillantós trend után idén inkább a pucér mellekre és meztelen popsikra került a hangsúly. Trend--Akik megszegték a dress code-ot: durva divatbakik a Golden Globe-rólhttp://www.life.hu/trend/20180108-divatbakik-a-golden-globerol.htmlA Golden Globe az első igazán nagy filmes esemény a Weinstein-ügy kirobbanása óta, így egyértelmű volt, hogy ez a gála nemcsak a díjazottak miatt lesz érdekes. Ugyan hivatalosan nem hirdették meg az este dress code-ját, de tudni lehetett, hogy a zaklatási botrányok miatt minden színésznő feketébe öltözik, ezzel is kifejezve: elítélik az erőszakot. Dress code ritkán ennyire fontos és beszédes, így mindössze három emberhez nem jutott el a híre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.