Reese Witherspoon gipsz vörös szőnyeg Jessie J Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült!

Susan Sarandon a Feud című sorozat forgatása közben törte el a lábát, de így is mindig vagány és belevaló volt a megjelenése, mintha csak még dögösebb lett volna a lábmerevítővel, ami nemcsak a vörös szőnyeges ruhájához passzolt, de a bomberhez is.

Susan Sarandon Forrás: Getty Images, Northfoto

71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész díva

Susan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Vanessa Hudgens 2015-ben az ujját törte el. Habár a vörös szőnyegen inkább igyekezett rejtegetni a gipszelt kezét, a fotósok elől semmi nem maradt rejtve. Egyébként nem is volt mit rejtegetni, mindig az aktuális outfithez kötözte át a gipszet is, szóval talpraesetten és dizájnosan megoldotta.

Vanessa Hudgens Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Halle Berry vicces körülmények között törte el a lábát, ugyanis lánya után szaladt, aki pedig egy kecskét kergetett. Szóval csak óvatosan a kecskékkel... A színésznőnek a gipszes időszakban nem volt vörös szőnyeges megjelenése, így csak street style szetteket tudunk mutatni róla. Egyébként az a gyanúnk, hogy nem ugrotta volna meg a vörös szőnyegen ezt az akadályt: valószínűleg nem nézett volna ki jól.

Halle Berry Forrás: Northfoto

Reese Witherspoonnak a bokája fordult ki, ezért kellett viselnie a bumszli merevítőt 2012 tavaszán. Sajnos őt sem láttuk vörös szőnyeges eseményen, de ami az utcai viseleteket illeti, annyira bájos ruhákba bújt a hatalmas merevítő mellé, hogy csakis imádni lehetett.

Reese Witherspoon Forrás: Northfoto

Serena Williams 2011-ben mászkált sínnel a lábán, egy kis teniszezős baleset után. Kétszer is volt vörös szőnyeges megjelenése ezen időszak alatt: talán még a rövidebb ruhában jobban is mutatott a merevítő, mint a hosszú ruhában, ahol csak éppen annyi látszott, hogy ez egyik lábával valami furcsa.

Serena Williams Forrás: Northfoto

Jessie J 2011-ben esett le a színpadról, és eltörte a lábát. A különc stílusú énekesnőnek annyi menő mankós és gipszes fotója lett ebben az időszakban, hogy alig tudtunk válogatni. Számára ez is egy újabb kiegészítő lett, amit tökéletesen illesztett be a komplett ruhatárába.

Jessie J Forrás: Getty Images

A legnagyobb színpadi esések

A legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni.

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.