Nádai Anikó hatalmas mellekkel várja a nyarat: fotó

mell Nyár Nádai Anikó bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó már nagyon várja a nyarat és ennek hangot is adott közösségi oldalán.

VV Auerlio szerelme, a szintén egykori villalakó, Nádai Anikó már nem bírja a telet és a nyárra áhítozik. Egy kis nosztalgiázás gyanánt pedig egy észvesztő fotót posztolt közösségi oldalára. Egy királykék szexi bikiniben teóérdel egy hajó orrán a celebmami. Fotója láttán nem tudunk elmenni dekoltázsa mellett: hatalmas melleket villantott Anikó. Vajon ezek igaziak?

Hiányzol nyár ☀️ #nemszeretemahideget

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Vége a nagy szerelemnek: Nádai Anikó exe és Szorcsik H. Viki szakítottak

Elemi erővel vonzották egymást, amikor összejöttek, de úgy tűnik, hogy eddig tartott a tűz: Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe szakítottak.
Stíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--Anyaszült meztelenül kóborol az erdőben Robbie Williams: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180123-anyaszult-meztelenul-koborol-az-erdoben-robbie-williams-foto.htmlAmennyit Robbie Williams meztelenkedik, azt hihetnénk, hogy az énekes nem is nagyon szereti a ruhákat. Újabban egy erdőben dobta le magáról a textilt. TrendOrigoMiló Viktória nagyon dögös koktélruhában: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180122-milo-viktoria-nagyon-dogos-koktelruhaban.htmlDögös koktélruhájában első pillantásra rá sem lehet ismerni Miló Viktóriára, hiszen nem így szoktuk meg, de ez a szerelés is elképesztően jól áll neki. TrendOrigoPlatinaszőke hajat villantott Judy - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180122-platinaszoke-hajat-villantott-judy-foto.htmlPlatinaszőke hajat villantott a Groovehouse énekesnője, Judy. Új frizurája éveket fiatalít rajta. TrendOrigoTóth Andi így szeret pózolni a legjobban: fotó!http://www.life.hu/trend/20180121-toth-andi-igy-szeret-pozolni-a-legjobban.htmlÚgy tűnik, van egy póz, amelyben Tóth Andi igazán szexinek érzi magát, így aztán a legtöbb esetben nem is tér el ettől a jól beválttól. TrendOrigoParis Hilton bugyi nélkül pózol: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20180121-paris-hilton-bugyi-nelkul-pozol-foto.htmlParis Hilton szereti meglepni a rajongóit: hol eljegyzésének hírével robbant, hol pedig egy pucér fotóval. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.