Oscar-jelölés vörös szőnyeg Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb férfi főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar!

Timothée Chalamet (Szólíts a neveden)

Még csak 22 éves, máris Oscar-jelölt a rendkívül tehetséges srác, Timothée Chalamet, akit nem mellesleg a vörös szőnyegen is imádunk. A klasszikus fekete öltönyön túl több vagány outfittel is megörvendeztetett minket: a kockás öltönyét és a barna bőrkabátos szerelését is kifejezetten szerettük. Reméljük a jövőben egyre többet fogjuk látni díjátadó eseményeken.

Timothée Chalamet Forrás: Getty Images

Daniel Day-Lewis (Fantomszál)

Csak a legnagyobb filmes ünnepekre választ klasszikus fazont, egyébként szeret lazábban öltözködni a vörös szőnyegen is. A sapkákat, kalapokat például nagyon szereti, és minden egyéb olyan kiegészítőért rajong, ami lazít az elegáns külsőn.

Daniel Day-Lewis Forrás: Getty Images

Daniel Kaluuya (Tűnj el!)

A 28 éves színésznek nemcsak világhírnevet, de Oscar-jelölést is hozott a Tűnj el! című horror. Daniel az idei Golden Globe-on a nagy vörös szőnyeges eseményeken megszokott csokornyakkendős, fekete-fehér szerelést hozta, egyébként pedig kifejezetten szeret kissé szokatlan dolgokat is kipróbálni. Ilyen volt például a mályva színű öltöny, ami ráadásul nem is állt rosszul neki, de nagy kedvence még a garbóval viselt öltöny.

Daniel Kaluuya Forrás: Getty Images

Gary Oldman (A legsötétebb óra)

A legfontosabb vörös szőnyeges eseményeken vagy teljesen feketében van, vagy fehér inggel viseli fekete öltönyét. Megjelenése nem a ruhája miatt lesz igazán feltűnő, de kétségtelen, hogy egy-egy izgalmas kiegészítőt szeret belecsempészni outfitjébe. Ezt a pöttyös csokornyakkendőt például meglehetősen sokszor viseli különböző öltönyzsebkendőkkel kombinálva. Azt is hozzá kell tennünk, hogy a lazább, kevésbé formális szerelést is nagyon jól tudja viselni.

Gary Oldman Forrás: Getty Images

Denzel Washington (Roman J. Israel, Esq.)

Denzel Washinton kapcsán különösen érdekes, hogy szinte soha nem visel csokornyakkendőt, habár a legnagyobb filmes eseményeken a férfiaknak ez a megszokott dress code. Azon túl, hogy néha megmutatja lazább - öltönyt pólóval és sneakerrel viselő - oldalát, benne inkább azt szeretjük, hogy szinte soha nem engedi el felesége kezét a vörös szőnyegen.

Denzel Washington Forrás: Getty Images

Ki a legstílusosabb OScar-jelölt?

Szavazz a legstílusosabb színésznőkre is!

Ha a legjobb női főszereplőnek járó díj jelöltjeire is kíváncsi vagy, kattints ide, és szavazz a legsítlusosabb színésznőre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.