Heti trendjelentés: Cindy Crawford 16 éves lánya az új street style ikon

Kaia Gerber Kate Hudson Ashley Graham vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen izgalmas hetet zártunk, ami a vörös szőnyeges eseményeket illeti. A hetet a SAG-díjátadóval indítottuk, majd jött az haute couture divathét Párizsban, a Sundance Filmfesztivál, és helyi idő szerint hétfőn hajnalban a Grammy-díjakat is kiosztják. Nézzük a hét eddigi legemlékezetesebb outfitjeit!

Sztárok Párizsban

Marion Cotillard a Jean Paul Gaultier divatbemutatón jelent meg ebben a hosszított pulóverben, ami most nagyon trendi, a színésznő ráadásul tudta is viselni. Kate Hudsont a Valentino show-ra igyekezve kapták el a fotósok, és nagy örömmel láttuk, hogy végre szuperül nézett ki a színésznő, nem úgy, mint a korábbi vörös szőnyeges eseményeken.

Marion Cotillard, Kate Hudson Forrás: Getty Images

Sundance Filmfesztivál

A Sundance Filmfesztivál nem tartozik a legnívósabb filmünnepek közé. Ez jól látszik azon is, hogy az estélyik helyett jóval lazább outfitekben vonulnak a sztárok a vörös szőnyegen. Priyanka Chopra szerelése nemcsak laza, kissé rendetlen is volt. A csipkével szegélyezett selyemszoknyához egy meglehetősen absztrakt pulóvert választott a színésznő. A második babájával várandós Chrissy Teigen ennél letisztultabb öltözékre szavazott: bőrnadrágot és poncsót viselt.

Priyanka Chopra, Chrissy Teigen Forrás: Getty Images

Ashley Graham stílusleckéi

Ashley Graham újra megmutatta a világnak, hogyan kell plus size nőként csinosan öltözködni. Ezen a héten is elképesztően dögösen festett a választott ruhákban, és csak egy kifogásunk van: az ezüst színű ruhához készült sminkje bizony nem sikerült a legjobban.

Ashley Graham Forrás: Getty Images

Street style ikonok

Gigi Hadid már évek óta az egyik legstílusosabb modell ikonnak számít, de mindig akadnak újabb kihívói. Ezúttal a 16 éves Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya mutatta meg, hogy vele is számolni kell a street style királynői között. Egyébként mindkettőjüket a repülőtéren kapták lencsevégre a fotósok, és némi hasonlóság van is az outfitjükben, de talán egy hajszállal még mindig Gigi vezet.

Gigi Hadid, Kaia Gerber Forrás: Northfoto
Ki a legstílusosabb Oscar-jelölt színész? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180125-a-2018as-oscar-jelolt-ferfiak-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlKedden végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb férfi főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! TrendOrigoKi a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180124-az-oscar-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-stilusa.htmlTegnap végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb női főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! Trend--Stíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--Trendjelentés a SAG-díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180122-trendjelentes-a-sreen-actors-guild-voros-szonyegerol.htmlIdén 24. alkalommal rendezték meg a Screen Actors Guide díjátadó gálát, ahonnan a leghíresebb színésznők sem hányoztak. Most megmutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait! TrendOrigoSminktechnikák, amiket el kell sajátítanod 2018-banhttp://www.life.hu/trend/20180118-sminktechnikak-amiket-el-kell-sajatitanod-2018ban.htmlTrendek jönnek-mennek, van aki követi, van aki nem, egy biztos, az új technikákkal káprázatosan szép megjelenésed lesz, érdemes kipróbálnod. Idén végre vége a maszkhatásnak, a sablonszerű kinézetnek, és előtérbe kerül a üdítően friss külső, amivel a természetes szépséged ragyog majd. TrendOrigoSharon Stone kihívó dekoltázzsal jelent meg a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20180108-sharon-stone-kihivo-dekoltazzsal-jelent-meg-a-golden-globe-voros-szonyegen.htmlAz 59 éves színésznőnek bizony semmit nem kell takargatnia: fantasztikus formában van Sharon Stone, amit a Golden Globe-gálán is bizonyított. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.