Bella és Gigi Hadid közös, meztelen képe nem tetszik a kommentelőknek

Forrás: AFP -
Gigi Hadid Vogue meztelen kommentelők Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella és Gigi Hadidot a brit Vogue fotózta, de a két modell képe nem aratott osztatlan sikert. A testvérek meztelenül pózolnak a közös fotó, ez verte ki a biztosítékot.

Bella és Gigi Hadid sikeres modellek, emellett testvérek: nem véletlen, hogy a magazinok szívesen fotózzák őket közösen, a brit Vogue is ezt tette. A felvétel azonban felháborodást váltott ki a kommentelőkből, ugyanis meztelenül szerepelnek rajta a testvérek, ráadásul szinte ölelkeznek. A rajongók többsége nem érti, miért van erre szükség.

Bella és Gigi meztelen fotója kiverte a biztosítékot Forrás: AFP
  • "Ez csúnya! Nem is hiszem el! Mit akarnak egyáltalán mutatni ezzel? Utálom!"
  • "Undorító"
  • "Ez túl sok"
  • "Ez nagyon messze van a divattól. Furcsa és undorító. Szégyelld magad Vogue"

A kommentelők azonban nemcsak azt kifogásolták, hogy két testvér látható a fotón meztelenül, hanem azt is, hogy ráadásul szemmel láthatóan durván Photoshoppolták a képet!

British Vogue (@britishvogue) által megosztott bejegyzés,

Sminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigoTóth Andi gigantikus melleket villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180131-toth-andi-gigantikus-melleket-villantott-foto.htmlTóth Andi ezúttal is kitette dús idomait: aprócska edzőruhában mutatta meg bájait az énekesnő.TrendOrigoCsobot Adél fehérneműben pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180130-csobot-adel-fehernemuben-pozol.htmlCsobot Adél egy gyerek édesanyja, de úgy tűnik, neki nem látszik meg az alakján, hogy szült: boldogan megmutatta, hogyan néz ki fehérneműben. Trend--Hosszú, sötétbarna frizurára váltott Osvárt Andi - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180130-hosszu-sotetbarna-frizurara-valtott-osvart-andi-foto.htmlFriss fotójával legnagyobb rajongóit is megdöbbentette Osvárt Andrea: a tüsi hajú, szőke színésznő ezúttal hosszú, sötétbarna tincsekre váltott. TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek a Grammy-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180129-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-grammy-galarol.htmlFantasztikus volt az idei Grammy-díjátadó. Bizony nem könnyű a sztárok élete: megjelenni a vörös szőnyegen, mindig valami újat hozni, hogy fenntartsák az érdeklődést... Voltak akik jól benézték és túllőttek a célon, de voltak, akik kiragyogtak, mert önmagukat adták. Nézzük meg közelebbről a legszebb és legrosszabb sminkeket, mert mindenből lehet tanulni. TrendOrigoRövid frizurával lepte meg rajongóit Natalia Oreiro - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20180129-rovid-frizuraval-lepte-meg-rajongoit-natalia-oreiro-fotok.htmlA Vad angyal egykori sztárja, Natalia Oreiro 40 esztendős, de jobban néz ki, mint valaha. Nemrég a haját is rövidre vágatta, a rajongói imádják friss fotóit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.