Megmutatta szülés utáni testét Cooky szerelme, Debóra

has kisbaba Cooky szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 23-án született meg Cooky és Debóra első gyermeke, Kevin. A fiatal kismama pedig nem csak a kisfiára büszke, hanem gyorsan regenerálódó testére is.

9 napja annak, hogy Debóra életet adott Kevinnek, így gyorsan meg is mutatta az Instagramon, hogy milyen a teste. Melltartóban és bugyiban pózol a tükör előtt, arcán pakolással. A hasa pedig olyan lapos, mintha nem is lett volna állapotos. A kép szerint Debi csak sietősen szápítkezett a pici aludt.

Megmutatta szülés utáni testét Cooky szerelme, Debóra Forrás: instagram.com/szecsidebora/



Baukó Éva combfixben szexizett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180131-bauko-eva-combfixben-szexizett-foto.htmlBaukó Éva ismét megmutatta, mitől döglik a légy.Trend--Bella és Gigi Hadid közös, meztelen képe nem tetszik a kommentelőknekhttp://www.life.hu/trend/20180131-bella-es-gigi-hadid-kozos-meztelen-kepe-nem-tetszik-a-kommenteloknek.htmlBella és Gigi Hadidot a brit Vogue fotózta, de a két modell képe nem aratott osztatlan sikert. A testvérek meztelenül pózolnak a közös fotó, ez verte ki a biztosítékot. TrendAFPParis Hilton Kim Kardashiannek öltözött - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20180131-paris-hilton-kim-kardashiannek-oltozott.htmlParis Hilton Kim Kardashiannek öltözött: tette mindezt azért, hogy barátnője férjének, Kanye Westnek az új kollekcióját reklámozza. Trend--Sminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigoTóth Andi gigantikus melleket villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180131-toth-andi-gigantikus-melleket-villantott-foto.htmlTóth Andi ezúttal is kitette dús idomait: aprócska edzőruhában mutatta meg bájait az énekesnő.TrendOrigoCsobot Adél fehérneműben pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180130-csobot-adel-fehernemuben-pozol.htmlCsobot Adél egy gyerek édesanyja, de úgy tűnik, neki nem látszik meg az alakján, hogy szült: boldogan megmutatta, hogyan néz ki fehérneműben. Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.