Gregor Bernadett már el is felejtette, milyen csinos nő volt

Forrás: TV2 -
Gregor Bernadett Forma-1 csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett régi képe került középpontba, méghozzá a Forma-1 miatt. Eldöntötték ugyanis, hogy ezentúl nem vonulnak fel csinos hostessek a rajtrácsra, ezzel együtt pedig összeszedték a régi „grid girl"-ök fotóit, köztük Gregor Bernadettét, aki most jött rá, hogy milyen bombázó volt. 

Gregor Bernadett ma is rendkívül csinos, sikerült megőriznie a szépségét, de természetesen, ahogy egykor, most sincs teljesen megelégedve magával. Mára viszont legalább rájött, hogy fiatalon elképesztően jól nézett ki, bár akkor nem így látta.

Gregor Bernadett rájött, hogy nagyon jól nézett ki Forrás: TV2

Előkerült ugyanis egy régi kép Berniről, melyen egy Forma-1-es autó mellett feszít. Ő is egyike volt azoknak a csinos hostesseknek, vagyis „grid girl"-öknek, akik felvonultak a rajtrácson. Ez a hagyomány azonban megszűnik, a döntés után pedig a Daily Mail összeállított egy galériát a lányokról, köztük volt Bernadett is.

Berni nagyon csinos volt! Forrás: Bongarts/Getty Images/Bongarts/Andreas Rentz

Középkorú nőként nagyon büszke vagyok ezekre a képekre.

Borsnak

Nagyon megváltozott rajongói szerint Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20180202-nagyon-megvaltozott-rajongoi-szerint-hodi-pamela-botox.htmlA Berki Krisztiánnal történt szakítása óta alig lehet ráismerni Hódi Pamelára. Legalábbis a rajongók egy része nem érti, mit tett az arcával kedvencük. TrendOrigoKiss Ramóna felhúzta a pólóját és megmutatta tetkójáthttp://www.life.hu/trend/20180201-kiss-ramona-felhuzta-a-polojat-es-megmutatta-tetkojat.htmlA Barátok közt egykori sztárja fél éve menyasszony, tavaly kérte meg a kezét Lékai Máté kézilabdázó. A lánykérést a színésznő egy különleges tetkóval "hálálta meg". TrendOrigoMegmutatta szülés utáni testét Cooky szerelme, Debórahttp://www.life.hu/trend/20180201-megmutatta-szules-utani-testet-cooky-szerelme-debora.htmlJanuár 23-án született meg Cooky és Debóra első gyermeke, Kevin. A fiatal kismama pedig nem csak a kisfiára büszke, hanem gyorsan regenerálódó testére is.TrendOrigoBaukó Éva combfixben szexizett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180131-bauko-eva-combfixben-szexizett-foto.htmlBaukó Éva ismét megmutatta, mitől döglik a légy.Trend--Bella és Gigi Hadid közös, meztelen képe nem tetszik a kommentelőknekhttp://www.life.hu/trend/20180131-bella-es-gigi-hadid-kozos-meztelen-kepe-nem-tetszik-a-kommenteloknek.htmlBella és Gigi Hadidot a brit Vogue fotózta, de a két modell képe nem aratott osztatlan sikert. A testvérek meztelenül pózolnak a közös fotó, ez verte ki a biztosítékot. TrendAFPParis Hilton Kim Kardashiannek öltözött - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20180131-paris-hilton-kim-kardashiannek-oltozott.htmlParis Hilton Kim Kardashiannek öltözött: tette mindezt azért, hogy barátnője férjének, Kanye Westnek az új kollekcióját reklámozza. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.