Hódi Pamela
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berki Krisztiánnal történt szakítása óta alig lehet ráismerni Hódi Pamelára. Legalábbis a rajongók egy része nem érti, mit tett az arcával kedvencük. 

Pamela szinte mindennap posztol képet Instagramjára, így a követői közül többen szóvá tették, megváltozott az arca. Úgy vélik, a nő már túlzásba viszi a botoxot és a száját is túlságosan feltöltette. Szerintetek?

Új frizurája van Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-uj-frizuraja-van-katalin-hercegnonek-amit-levagatott-rakos-betegeknek-ajanlotta-fel.htmlKatalin jótékony célra ajánlotta fel haja egy részét, hogy parókát készíthessenek belőle rákos betegeknek.TV + Sztárok--Szakított menyasszonyával L.L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20180202-szakitott-menyasszonyaval-kingaval-l-l-junior.htmlAhogyan már írtunk róla, L.L. Junior titokként kezeli a közte és Körtvélyessy Zsolt lánya között lévő viszonyt, de már napokkal ezelőtt felmerült: kapcsolatuknak vége. A szemfülesek kiszúrták, hogy a Facebookon sem ismerősei egymásnak, valamint Kinga átállította kapcsolati státuszát. Eddig az volt beállítva, hogy eljegyezve, de most a következő olvasható: nincs megjeleníthető kapcsolat.TV + Sztárok--Meghízott és lepukkant a Baywatch egykori sztárja, Yasmine Bleethhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-meghizott-es-lepukkant-a-baywatch-egykori-sztarja-yasmine-bleeth.htmlEgy időben minden nő a Baywatch piros úszóruhás nagymellű vékony derekű, hosszú lábú vízimentőire szeretett volna hasonlítani, a férfiak pedig odáig voltak a szexszimbólum csajokért. Nos, néhányan még ma is dögösek közülük, de ez Yasmine Bleeth-ről, vagyis Caroline-ról nem mondható el. TV + Sztárok--Esküvői fotóval nosztalgiázik Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-eskuvoi-fotoval-nosztalgiazik-debreczeni-zita-az-instagramon.htmlTalán nincs is olyan friss házas, aki ne venné elő időnként az esküvői fotóit... Így tehetett Debreczeni Zita is, aki nagy nap képei közül meg is osztott egyet követőivel. TV + SztárokOrigo6 kilót hízott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-6-kilot-hizott-vajna-timea-dietaba-kezd.htmlAzért a pluszkilók hallatán nem Vajnai Tímea jut az eszünkbe. TV + SztárokOrigoGyerekkori fotón Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-gyerekkori-foton-aleska-safrany-emese.htmlA sztárok gyerekkori képeit szinte minden olvasó szereti nézegetni. Aleska is jónéhány lájkot begyűjtött vele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.