Ábel Anita ugyan azt a ruhát viseli a Sztárban sztár+1 kicsiben, mint Hosszú Katinka a Sportolói gálán

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Sztárban sztár +1 kicsi Ábel Anita Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita a ma esti Sztárban sztár+1 kicsi döntőjében ugyan azt a ruhát viseli, mint Hosszú Katinka a sportolói gálán.

Ritkán történik olyan, amikor két nagy sztár is ugyanazt a ruhát viseli egy-egy nyilvános eseményen. Az a szerencsésebb helyzet, amikor nem egyszerre.

Hosszú Katinak néhány hete az Év Sportolója gálán egy gyönyörű fekete estélyiben érkezett, melynek ujjai csillogó kövekkel voltak kirakva.

Ma este a Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban ugyan ezt a csodás kreációt láthatjuk Ábel Anitán is.

Szerintetek kinek áll jobban? Szavazzunk!

Hosszú Katinka Fotó: Polyák Attila - Origo

Ábel Anita Forrás: Super TV2

Kinek áll jobban a fekete estélyi?

Tóth Vera estélyi ruhában mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180204-toth-vera-estelyi-ruhaban-mutatta-meg-magat-foto.htmlTóth Vera báli ruhába bújt.TrendOrigoArcukat is szőrtelenítik a nők - ez az új trendhttp://www.life.hu/trend/20180204-arcukat-is-szortelenitik-a-nok-ez-az-uj-trend.htmlMár nem csak a férfiak borotválják az arcukat, hanem a nők is. TrendThinkstockÍgy néz ki most Novák Heni, a Jóban rosszban egykori sztárja: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180204-igy-nez-ki-most-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-foto.htmlÉvekkel ezelőtt hagyta el az országot, szerelme, Noszály Sándor kedvéért a gyönyörű színésznő. A pár azóta már szakított, Novák Heni pedig egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot, ám továbbra is Amerikában él.TrendOrigoÍgy néz ki most Novák Heni, a Jóban rosszban egykori sztárja: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180204-igy-nez-ki-most-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-foto.htmlÉvekkel ezelőtt hagyta el az országot, szerelme, Noszály Sándor kedvéért a gyönyörű színésznő. A pár azóta már szakított, Novák Heni pedig egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot, ám továbbra is Amerikában él.TrendOrigoPalvin Barbi beterpesztett legújabb fotójánhttp://www.life.hu/trend/20180204-palvin-barbi-beterpesztett-legujabb-fotojan-szexi.htmlPalvin Barbi naponta ontja magából a szexi fotókat: ezúttal terpesztéssel vette le rajongóit a lábáról.Trend--Hosszú Katinkát edzés után fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20180203-hosszu-katinkat-edzes-utan-fotoztak.htmlHosszú Katinkát az uszodában leginkább edzés közben láthatjuk. Ám ezúttal megmutatta nőies oldalát is. TrendFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.