Megereszkedett melleivel hódít a londoni blogger, Chidrea Eggerue

kampány blogger megereszkedett mell Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hord melltartót, és így boldog: egy londoni blogger bátran vállalja ország-világ előtt lógó melleit.

Bátran vállalja tökéletlenségét a 23 esztendős Chidrea Eggerue. A The Slum Flower becenéven író bloggert az Instagramon már több mint 53 ezren követik. Követői imádják őszinte stílusát és azt, hogy nem fél megmutatni önmagát. Kampányt indított, hogy a nőknek sikerüljön elfogadniuk önmagukat és ne érdekelje őket, ha esetleg melleik megereszkedtek. Régebben őt is bántották, de úgy döntött, inkább eldobja a melltartót és a valódi női test szépségét hirdeti - írja a The Sun.

In case you forgot that #SAGGYBOOBSMATTER, here’s your reminder. Enjoy your day x

Chidera (@theslumflower) által megosztott bejegyzés,

I can’t be vex at myself for failing. I can only be vex at myself for not trying again.

Chidera (@theslumflower) által megosztott bejegyzés,

Lakásfelújításba kezdett Vámos Erika, csalók vették el a pénzéthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-lakasfelujitasba-kezdett-vamos-erika-csalok-vettek-el-a-penzet.htmlHázát akarta felújítani, de csaló vállalkozót bízott meg a munkálatokkal Vámos Erika műsorvezető. Az összes félretett pénze elúszott, ami nyári esküvőjére is rányomja a bélyegét. TV + Sztárok--Villám csapott bele Marsi Anikó gépébe - Barcelonából indult hazafeléhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-villam-csapott-bele-marsi-aniko-gepebe-barcelonabol-indult-hazafele.htmlBarcelonából tartott hazafelé a születésnapján, attól félt, talán ez lesz az utolsó útja. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRékasi Károly gázolója nem ismerte el bűnösségéthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-nem-ismerte-el-bunosseget-rekasi-karoly-gazoloja.htmlRékasi Károlyt 2015 nyarán gázolták el, az eset pere azonban csak nemrég kezdődött. A gázolója nyilatkozott, de ő másként emlékszik a történtekre. TV + SztárokOrigoLukács László, a Tankcsapda frontembere nem akarta elhinni Kiss József haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-lukacs-laszlo-a-tankcsapda-frontembere-nem-akarta-elhinni-kiss-jozsef-halalat.htmlLukács László, a Tankcsapda frontembere szerint Kiss József őszinte, lendületes és életvidám ember volt. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoLecserélik az Áll az alkuban az igazgató urathttp://www.life.hu/sztarok/20180207-az-all-az-alkuban-lecserelik-az-igazgato-urat.htmlAz Áll az alkuban nagy szerep jut a sosem látott igazgatónak, akit most lecserélnek: kiderült, milyen lesz az új! TV + SztárokOrigoPataky Attila a földönkívüliek és a szivárványtestűek kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-pataky-attila-a-foldonkivuliek-es-a-szivarvanytestuek-kapcsolatarol-meselt-video.htmlPataky Attila elmesélte, pontosan hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben és hogyan veszik fel velük a kapcsolatot a szivárványtestű emberek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.