Nagyon rövidre vágatta haját Tóth Gabi: fotó

"Forrás: A Dal / Facebook " -
Tóth Gabi haj külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi mostanában gyakran változtat stílusán: körülbelül egy évvel ezelőtt alakította át külsejét és zenéinek hangzását is, most pedig újból váltott. Teljesen levágatta hosszú haját.

Az énekesnő szinte pontosan egy évvel ezelőttrukkolt elő teljesen új stílusával, ami nemcsak a külsejében jelentett változást, hanem a zenéjében is. A Dal című műsorban mutatta be akkor az új megjelenését, ami már a múlté. Ismét váltott az énekesnő, de ezúttal csak a haja alakult át, az viszont alaposan.

Így nézett ki A Dalban Tóth Gabi egy éve "Forrás: A Dal / Facebook "

Megszabadult hosszú loknijaitól az énekesnő, teljesen rövid hajra váltott. Átalakulásának eredményét ezúttal az Instagram-oldalán mutatta meg, a változás úgy tűnik, tetszik a rajongóinak.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Személyiedzők, figyelnek egymásra és az étkezésre, szebbek mint valahahttp://www.life.hu/trend/20180207-szemelyiedzok-figyelnek-egymasra-es-az-etkezesre-szebbek-mint-valaha.htmlWendy Joseph (29) és Dan Hennessey (30) 10 éve alkotnak egy párt. Évfordulójukra közös képeket posztoltak magukról, amin láthatjuk, a 10 év alatt nemhogy nem öregedtek, de jobban néznek ki, mint valaha. A titkukat is megosztják. Trend--Így nézett ki Molnár Anikó több mint 10 éve: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180207-igy-nezett-ki-molnar-aniko-tobb-mint-10-eve.htmlMolnár Anikó egy régi emléket idézett fel újra: megmutatta, hogyan nézett ki 2004 környékén egy Playboy-fotózáson. TrendOrigoFérfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--Fürdőruhás fotót osztott meg Gáspár Evelin, imádják a követőihttp://www.life.hu/trend/20180206-furdoruhas-fotot-osztott-meg-gaspar-evelin.htmlFürdőruhás fotóval emlékszik vissza az előző nyárra Gáspár Evelin. Követői elhalmozzák bókokkal a közösségi oldalán. Trend--Fekete estélyiben mutatta meg karcsú alakját Dukai Regina - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180206-fekete-estelyiben-mutatta-meg-karcsu-alakjat-dukai-regina.htmlIsmét fantasztikusan néz ki Dukai Regina: a modell-műsorvezető ezúttal egy elegáns estélyiben hódít. TrendOrigoPalvin Barbi és Mihalik Enikő fürdőruhában pózolnak: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180206-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-furdoruhaban-pozolnak.htmlPalvin Barbit és Mihalik Enikőt ismét közös fotón láthatjuk, ráadásul fürdőruhában! Csak fokozza a hangulatot, hogy sok dögös modellel együtt szerepelnek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.