Saját maga tervezte azt a fürdőruhát, melyben a tengerparton feszít Palvin Barbi

fashion week Palvin Barbara Palvin Barbi fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak bemutatja, hanem ő is tervezte azt a fürdőruhát, amelyben a kék habok között siklik Palvin Barbi modell.

Már nemcsak bemutat, hanem tervez is Palvin Barbi. Úgy tűnik, hogy a jövőben tőle is számíthatunk majd elképesztő kreációkra, amelyekből most közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt.

Majdnem félmilliósra duzzadt követőtábora Anastasia Sidorova hajmodellnekhttp://www.life.hu/trend/20180208-majdnem-felmilliosra-duzzadt-kovetotabora-anastasia-sidorova-hajmodellnek.htmlAutoimmun betegsége miatt alig volt mit copfba kötnie, most pedig hajápolási tippeket ad és sikeres hajmodell az Oroszországban élő Anastasia Sidorova. Trend--A PETA kampányában mutatta meg testét Gillian Andersonhttp://www.life.hu/trend/20180208-a-peta-kampanyaban-mutatta-meg-testet-gillian-anderson.htmlAz állatok jogaira hívja fel a figyelmet Gillian Anderson, aki a PETA kampányának kedvéért szabadult meg ruháitól. Trend--Sztárok, akik összeöltöztek: kinek áll jobban ugyanaz a ruha? http://www.life.hu/trend/20180207-ugyanabban-a-ruhaban-jelentek-meg-a-szinesznok-a-voros-szonyegen.htmlAz elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha! Trend--Thaiföldről osztott meg szexi képet Orosz Barbihttp://www.life.hu/trend/20180207-thaifoldrol-osztott-meg-szexi-kepet-orosz-barbi.htmlThaiföldön nyaral Orosz Barbi, a Tűsarok műsorvezetője, aki szexi fürdőruhás képet osztott meg magáról közösségi oldalán. Trend--Megereszkedett melleivel hódít a londoni blogger, Chidrea Eggeruehttp://www.life.hu/trend/20180207-megereszkedett-melleivel-hodit-a-londoni-blogger-chidrea-eggerue.htmlNem hord melltartót, és így boldog: egy londoni blogger bátran vállalja ország-világ előtt lógó melleit. TrendOrigoNagyon rövidre vágatta haját Tóth Gabi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180207-nagyon-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlTóth Gabi mostanában gyakran változtat stílusán: körülbelül egy évvel ezelőtt alakította át külsejét és zenéinek hangzását is, most pedig újból váltott. Teljesen levágatta hosszú haját. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.