frizura szerelmeseknapja2018 Valentin nap fonás cardex2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a hétköznapokon nem is bajlódsz különböző frizurákkal, egy-egy fontosabb eseményre, programra, vagy éppen randira érdemes kipróbálni a változatosságot nyújtó kontyokat, copfokat, vagy éppen fonásokat. Ráadásul egészen látványos frizurákat is készíthetsz gyorsan és könnyedén. 

Szívecske a hajban

Ha szereted a hajadat teljes hosszában megmutatni, akkor válaszd ezt a frizurát, ami nem mellesleg randira igencsak stílszerű. Ehhez csak egy-egy nagyobb tincset kell hátratűznöd, amiből ki tudod alakítani a szívecske formát. Többféle módszer is létezik:

Fonás

A parketta, más néven francia fonással kialakított copf vagy konty is nagyon mutatós, és elkészíteni sem túlságosan bonyolult. Természetesen ennek is többféle verziója van: indíthatod a fonást a homlokodtól, de a tarkódtól is, vagy akár mindkettő felől, hogy aztán összeérjen a két fonás egy copfban vagy kontyban.

A félhosszú

Ha eddig azt gondoltad, hogy vállig érő hajból semmi izgalmasat nem lehet kihozni, akkor most csodálkozni fogsz. Ebből a videóból három különböző frizurát is elsajátíthatsz, ami félhosszú és hosszú hajból is kivitelezhető.

Sztárok, akik összeöltöztek: kinek áll jobban ugyanaz a ruha? http://www.life.hu/trend/20180207-ugyanabban-a-ruhaban-jelentek-meg-a-szinesznok-a-voros-szonyegen.htmlAz elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha! Trend--A hónap sminktrükkje: a türkiz mámorhttp://www.life.hu/trend/20180205-a-honap-sminktrukkje-a-turkiz-mamor.htmlHa különleges hatásra vágysz, akkor próbáld ki a vibrálóan friss, türkiz színben rejlő lehetőségeket. Használhatod önmagában is, de még izgalmasabb, ha kombinálod a türkizzöldet a türkizkékkel, amihez nagyon jól passzolnak az év izgalmas Pantone színei. TrendOrigoFérfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--Arcápolás bőrtípusnak megfelelően: fontosabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20180126-arcapolas-szaraz-zsiros-kevert-ekcemas-bortipusnak-megfeleloen.htmlA jól megválasztott kozmetikumokkal rengeteget segíthetsz bőrödnek, hogy egészséges és ragyogó legyen. A nem megfelelő készítmények viszont könnyen ronthatnak rajta: zsírosodhat, kiszáradhat a bőröd, de pattanások is kialakulhatnak. Ezért érdemes mindig körültekintően vásárolni! Trend--Stíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--Sminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.