Bikinis fotót posztolt Osvárt Andrea: szerelmes üzenetekkel bombázzák

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
fotó szexi Osvárt Andrea bikini Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szétlájkolják rajongói Osvárt Andrea friss fotóját, nem is csoda: a színésznő egy aprócska bikiniben látható.

Osvárt Andreáról legutóbb akkor írtunk, amikor egy szerep kedvéért hosszú, sötétbarna hajra váltott. A szép színésznő ezúttal nem munkával kapcsolatos fotót töltött fel a közösségi oldalára, hanem egy bikinis, nyaralós képet. Nem utazott el azonban melegebb éghajlatra, csupán nosztalgiázott egy kicsit. Valószínűleg tavaly nyáron készülhetett a felvétel, egy szörfdeszkán háton fekve látható, és egy aprócska fekete-fehér fürdőruhát visel. A kommentek alapján úgy tűnik, most azok a rajongói is belészerelmesedtek, akiknek eddig még nem sikerült.

#tbt on #friday #rememberthesummer

Andrea Osvart (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés,

Stohl András szexista mondatán nevettek A Piramisban - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-stohl-andras-szexista-mondatan-nevettek-a-piramisban-video.htmlGömbérzéken viccelődtek Stohl András játékosai A Piramisban. A műsorvezető ezt követően szólt be a hölgyeknek, akik szerencsére nem sértődtek meg. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPataky Attila őszinte vallomása: sokat csajoztunk annak idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-pataky-attila-oszinte-vallomasa-sokat-csajoztunk-annak-idejen.html44 éve töretlen az Edda sikere, a zenekar ebből az alkalomból egy új albumot is megjelentet. Pataky Attila most a kezdeti évekre emlékezett vissza. TV + Sztárok--Erre nem voltak felkészülve: csődbe ment Fördős Zéék vállalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-csodbe-ment-fordos-zeek-vallalkozasa.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Fördős Zé: a gasztroblogger elárulta, néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásuk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Dal: szakértők is megszólaltak a plágiumbotránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-dal-szakertok-is-megszolaltak-a-plagiumbotrannyal-kapcsolatban.htmlFolytatódik a plágiumgyanúba keveredett Yesyes zenekar ügye, immár szakértők is megszólaltak azzal kapcsolatban, valóban dallopás történt-e A Dal című műsorban. TV + SztárokOrigoA liftben szelfizett Liptai Claudia és Tilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-liftben-szelfizett-liptai-claudia-es-tilla-foto.htmlEgy liftben szelfizett Till Attila és Liptai Claudia. A két műsorvezető ezúttal egy rendezvényen találkozott újra. TV + SztárokOrigoBotrány: durván nekitámadt rajongójának Hobohttp://www.life.hu/sztarok/20180208-durvan-nekitamadt-rajongojanak-hobo.htmlÖsszetűzésbe került Hobo egyik rajongójával: az énekes váratlan módon reagált arra, hogy meg akarták őt érinteni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.