Így nézett ki 11 éve egy szépségversenyen fekete hajjal Hódi Pamela

Hódi Pamela frizura szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kép, amelyen Pamela fekete hajjal pózol egy 2007-es szépségversenyen, a gyömrői Tószépe Választáson készült, amit a lány meg is nyert, ő lett Miss Gyömrő abban az évben.

2007-ben indult egy szépségversenyen Hódi Pamela, aki akkoriban még fekete hajjal ejtette rabul a férfi szíveket. Emlékszel még rá, ha nem, itt megnézheted, mi pedig megmutatjuk néhány friss fotóját.

...

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Micsoda Nők

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Kustánczi Lia kirobbanó formában van: videóhttp://www.life.hu/trend/20180210-kustanczi-lia-kirobbano-formaban-van-ra-sem-ismerni.html13 éve a Playmate of the year választáson találkozhattunk Kustánczi Lia nevével először, aki akkor még kissé esetlenül mozgott a kamerák előtt, 21 évesen. Az akkori lányra szinte már rá sem lehet ismerni.TrendOrigoLevágatta haját Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20180210-levagatta-hajat-vajna-timi-timea.htmlPersze, nem teljesen, de a változás azért így is látványos. TrendOrigoNagyon megváltozott rajongói szerint Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20180202-nagyon-megvaltozott-rajongoi-szerint-hodi-pamela-botox.htmlA Berki Krisztiánnal történt szakítása óta alig lehet ráismerni Hódi Pamelára. Legalábbis a rajongók egy része nem érti, mit tett az arcával kedvencük. TrendOrigoTestre simuló latexben pózol Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20180120-testre-simulo-latexben-pozol-a-szexi-hodi-pamela.htmlAmíg együtt voltak, Berki Krisztián többször is beszólt párjának - a már akkor se létező - túlsúlya miatt. Pamela már akkor is nagyon jól nézett ki, most pedig kifejezetten vékony. Trend--Így fest a mellkisebbítő műtét után Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20180203-igy-fest-a-mellkisebbito-mutet-utan-amber-rose-modell.htmlAhogy megírtuk mellkisebbítő műtéten esett át a méretes fenekéről és kebleiről is ismert Amber Rose. Az operációra azért volt szükség, mert már nagyon fájt a modell háta. Nos, úgy tűnik, a modell nagyon elégedett az eredménnyel, több fotót is posztolt az Instagramjára, amelyek már a műtét után készültek. Trend--Smink nélkül mutatta meg magát Tóth Gabi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180101-smink-nelkul-mutatta-meg-magat-toth-gabi-enekesno.htmlHa valakinek, Tóth Gabinak nagyon jól áll a természetesség. A fiatal énekesnő legfrissebb fotója nagyon jól sikerült, még akkor is, ha szomorkás rajta a tekintete. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.