Mellbimbó-villantások a divathéten: meghökkentő fotók

mell mellbimbó kifutó Divathét New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig takarta valami az egyik ismert ruhamárka modelljeinek mellét a New York-i divathét bemutatóján.

Az idei New York Fashion Week egyik legmeghökkentőbb bemutatója kétségkívül a Gypsy Sport nevű márkához köthető. A modelljeik csaknem teljesen meztelenül, szinte fedetlen keblekkel lépkedtek végig a kifutón. Csupán apró sort vagy farmer volt rajtuk, felsőtestüket pedig ragasztószalagok, bimbótapaszok és egyéb ékszerek díszítették.

Gypsy Sport nevű márka divatbemutatója Forrás: AFP

Azt nem tudjuk, hogy ezt a viseletet ki fogja hordani az utcára, mindenestre igen nagy bátorság szükséges hozzá... Te bevállalnád?

Mellbimbó-villantások a divathéten Forrás: AFP

Kínos pillanatokat élt át a vörös szőnyegen Heidi Klum - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180211-kinos-pillanatokat-elt-at-a-voros-szonyegen-heidi-klum.htmlTúl merész ruhába bújt a 44 éves Heidi Klum: hogy elkerülje a villantást, egész este a ruháját húzogatta. Trend--Elképesztően undorító gasztrovideó: szájjal aprítja a hozzávalókat ez a nőhttp://www.life.hu/trend/20180211-elkepesztoen-undorito-gasztrovideo-szajjal-apritja-a-hozzavalokat-ez-a-no.htmlA saját szájával aprítja fel a hozzávalókat egy ausztrál gasztroblogger. Az étvágygerjesztőnek semmiképp nem nevezhető videói villámgyorsan terjednek az interneten. Trend--Bikinis fotót posztolt Osvárt Andrea: szerelmes üzenetekkel bombázzákhttp://www.life.hu/trend/20180209-bikinis-fotot-posztolt-osvart-andrea-szerelmes-uzenetekkel-bombazzak.htmlSzétlájkolják rajongói Osvárt Andrea friss fotóját, nem is csoda: a színésznő egy aprócska bikiniben látható. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoEzt is bevállalta Madonna: villával vakargatják az arcát, így fiatalodikhttp://www.life.hu/trend/20180208-ezt-is-bevallalta-madonna-villaval-vakargatjak-az-arcat-igy-fiatalodik.htmlSzinte naponta lehet hallani bizarr szépségtrendekről, ám amit most láttunk, az bennünket is meglepett: Madonna töltött fel egy olyan videót a közösségi oldalára, ahol tulajdonképpen villákkal kaparhatják az arcát. Trend--Kerek popsijáról posztolt Vasvári Vivien - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180208-kerek-popsijarol-posztolt-vasvari-vivien-foto.htmlFenékformáló farmerbe bújt Vasvári Vivien, rajongói pedig elhalmozták dicsérő kommentekkel. Trend--Kylie Jennerré akar válni: már melleket is csináltatott magának ez a férfihttp://www.life.hu/trend/20180208-kylie-jennerre-akar-valni-mar-melleket-is-csinaltatott-maganak-ez-a-ferfi.htmlKylie Jennerré szeretne válni egy 23 éves amerikai férfi, aki már több plasztikai műtéten is átesett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.