Paris Hilton meztelen testét rózsaszirmok borítják: fotó

Forrás: AFP/Valerie Macon -
fotó meztelen Paris Hilton rózsa rózsaszirom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton megmutatta idomait, de csak rózsaszirmok között: a celeb szexi és romantikus fotót posztolt. 

Mindannyiunknak ismerős lehet a Paris Hilton által feltöltött fotó, hiszen az Amerikai szépség című film ikonikus képét alkotta újra a celeb. A szőkeség meztelenül fekszik, idomait csakis rózsaszirmok takarják el a kíváncsi szemek elől. Természetesen a hasonlóság a kommentelőknek is feltűnt, de ettől még nem kedvelik kevésbé a fotót. Paris Hilton ámulatba ejtette rajongóit a képppel.

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

A celeb legutóbb akkor keltett feltűnést, amikor Kim Kardashiannak öltözött be: ezzel reklámozta barátnője férjének, Kanya Westnek az új ruhakollekcióját.

Lesd el Meghan Markle sminktrükkjeithttp://www.life.hu/trend/20180212-meghan-markle-sminktrukkjeit.htmlMióta kiderült, hogy Harry herceg feleségeként Meghan Markle is a brit királyi család tagja lesz, elképesztő őrület alakult ki az egykori színésznő körül. Mindenki az ő stílusát akarja lemásolni. Ezúttal Meghan szépségtrükkjeibe avatunk be, hogy te is úgy sminkelhess, mint egy leendő hercegné. Trend--Szétrepedt a ruha a műkorcsolyázón, Jura Minen - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180212-szetrepedt-a-ruha-a-mukorcsolyazon-jura-minen.htmlKínos pillanatokat élt át egy dél-koreai korcsolyázó: rögtön a versenyszám elején szétszakadt rajta a ruha. De nem hagyhatta abba... Trend--Mellbimbó-villantások a divathéten: meghökkentő fotókhttp://www.life.hu/trend/20180212-mellbimbo-villantasok-a-divatheten-meghokkento-fotok.htmlAlig takarta valami az egyik ismert ruhamárka modelljeinek mellét a New York-i divathét bemutatóján. TrendOrigoErre figyelj, ha ekcémás a bőrödhttp://www.life.hu/trend/20180209-erre-figyelj-ha-ekcemas-a-borod-borapolas-etkezes.htmlAz ekcémás bőr kezelése nem egy egyszeri dolog, valójában tartós odafigyelést igényel, hiszen gyógyítani nem lehet, csak tünetmentessé tenni. Ennek érdekében jó, ha betartasz néhány alapszabályt. TrendOrigoDerékba tört Kiszel Tünde lányának, Donatellának modellkarrierje: kirúgta az ügynökséghttp://www.life.hu/trend/20180212-kiszel-tunde-lanyat-kirugta-az-modellugynokseg.htmlKiszel Tünde lánya, Donatella egy modellügynökségnél dolgozott, de egy sajnálatos esemény miatt megszakadt a kapcsolat. Állítólag ki sem fizették a munkáját. TrendOrigoKínos pillanatokat élt át a vörös szőnyegen Heidi Klum - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180211-kinos-pillanatokat-elt-at-a-voros-szonyegen-heidi-klum.htmlTúl merész ruhába bújt a 44 éves Heidi Klum: hogy elkerülje a villantást, egész este a ruháját húzogatta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.