Zimány Linda nagyon kiöltözött Valentin-napra: fotó

fotó Valentin-nap ruha Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvileg egyedülálló Zimány Linda, de akkor kinek a kedvéért öltött ilyen szexi szerelést? Dögös vörösben hódított az Instagramon.

Mint tudjuk, Zimány Linda és Kedves Ferenc szakítottak, habár nemrég Amerikában együtt töltöttek egy kis időt, kibékülésről szó sincs. Ez azt jelenti, hogy hivatalosan a modell még mindig egyedülálló. Ennek ellenére ő nem töltötte szomorúan a Valentin-napját, legalábbis az Instagramra feltöltött képe szerint nagyon is elemében volt.

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Hihetetlenül dögös szerelést húzott a rajongók nagy örömére, csak azt nem tudni, hogy kinek csípte így ki magát Linda a szerelmesek napján! Biztos nem azért öltözött így be, hogy lefotózhassa követőinek...

Tóth Andi mélyen dekoltált, rövid ruhában mulatott a Story Gálán: rajongói megőrültek értehttp://www.life.hu/trend/20180215-toth-andi-melyen-dekoltalt-rovid-ruhaban-mulatott-a-story-galan-rajongoi-megorultek.htmlTóth Andi nem egy szolid estélyit választott a Story Gálára: az énekesnő mélyen dekoltált, rövid ruhában érkezett. Fotójától megőrültek a rajongói. TrendOrigoSzexi fehérneművel lepte meg párját Köböl Anitahttp://www.life.hu/trend/20180215-szexi-fehernemuvel-lepte-meg-parjat-kobol-anita.htmlNagyon készült a Valentin napra Köböl Anita. TrendThinkstockA dzsungelbe költözött az ausztrál vlogger, Freelee, aki boldogabb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20180214-a-dzsungelbe-koltozott-az-ausztral-vlogger-freelee-aki-boldogabb-mint-valaha.htmlMilliókat spórol az az ausztrál vlogger, aki párjával együtt egyszer csak fogta magát és kiköltözött a dzsungelbe. TrendOrigo10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--Tengerparton pózol szinte egy szál semmiben a közösségi oldalán Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20180214-tengerparton-pozol-szinte-egy-szal-semmiben-a-kozossegi-oldalan-palvin-barbara.htmlAz utóbbi két napban kétszer mutatta meg merész tengerparti szettben csodás alakját közösségi oldalán Palvin Barbara modell. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.