Mihalik Enikő meztelen mellek félmeztelen merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő ismét meztelenkedik, ezúttal a felsőjét dobta le. Mellbimbóját csak két szívecske takarja.

Mihalik Enikő szeret hiányos öltözetben mutatkozni, láthattuk már a Körösből sellő módjára kiemelkedni egy szál bugyiban és pózolt már együtt fürdőruhában Palvin Barbival is. Ezúttal ismét félmeztelenül állt modellt, de mellbimbóit azért utólag aprócska szívecskékkel eltakarta, nehogy véletlenül letiltsa szigorú szabályai miatt az Instagram.

#Repost @zoltantombor ・・・ Enikő. #2010 #tbt

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

A dzsungelbe költözött az ausztrál vlogger, Freelee, aki boldogabb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20180214-a-dzsungelbe-koltozott-az-ausztral-vlogger-freelee-aki-boldogabb-mint-valaha.htmlMilliókat spórol az az ausztrál vlogger, aki párjával együtt egyszer csak fogta magát és kiköltözött a dzsungelbe. TrendOrigoMegtalálták a téli olimpia legszexibb sportolónőjét, Anastasia Bryzgalováthttp://www.life.hu/trend/20180213-megtalaltal-a-teli-olimpia-legszexibb-sportolonojet-anastasia-bryzgalovat.htmlAz internetezők máris megtalálták a téli olimpia egyik legcsinosabb sportolóját, az orosz curlinges Anastasia Bryzgalovát. TrendOrigoMelltartó nélkül szelfizett Liz Hurley - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180213-melltarto-nelkul-szelfizett-liz-hurley-foto.htmlIsmét egy merész fotót osztott meg Instagramján Liz Hurley, a szép színésznő most még melltartót sem visel. Trend--Szétrepedt a ruha a műkorcsolyázón, Jura Minen - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180212-szetrepedt-a-ruha-a-mukorcsolyazon-jura-minen.htmlKínos pillanatokat élt át egy dél-koreai korcsolyázó: rögtön a versenyszám elején szétszakadt rajta a ruha. De nem hagyhatta abba... Trend--Mellbimbó-villantások a divathéten: meghökkentő fotókhttp://www.life.hu/trend/20180212-mellbimbo-villantasok-a-divatheten-meghokkento-fotok.htmlAlig takarta valami az egyik ismert ruhamárka modelljeinek mellét a New York-i divathét bemutatóján. TrendOrigoKínos pillanatokat élt át a vörös szőnyegen Heidi Klum - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180211-kinos-pillanatokat-elt-at-a-voros-szonyegen-heidi-klum.htmlTúl merész ruhába bújt a 44 éves Heidi Klum: hogy elkerülje a villantást, egész este a ruháját húzogatta. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.