Láthatatlan smink a hétköznapokra: így készül!

Forrás: YouTube -
hétköznap szépségápolás smink természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, ha beindul a hét, nem sok idő jut önmagunkra. Larion Oscar sminkmester ezúttal olyan trükköt mutat, ami 10 percen belül könnyen elkészíthető, így még a kapkodós, sietős reggelekbe is beilleszthető!

Az arctisztítás, és a hidratálás után keverd össze a bőrtökéletesítő primert az alapozóddal és együtt masszírozd a bőrödbe. Így időt is spórolsz és sokkal természetesebb hatású lesz az alapozásod. Ha egységesen mindenhová feltetted, akkor egy tiszta kerek fejű alapozóecsettel simogasd át az egész arcodat. Így még tökéletesebb lesz az eldolgozása, valamint ezzel a mozdulattal le tudod szedni a felesleget a finom hajlatokból is.

A frissebb tekintet érdekében tegyél háromszög alakban a bőröd színénél egy-két árnyalattal világosabb concealert a szemed alá, majd satírozd össze a kontúrszéleket az alapozóval. Egy kontúrozó színnel és egy krémes highlighttal meg is formázhatod az arcodat. A sötétebb színt satírozd az arccsont alá, majd dolgozd össze kontúrmentesen az alapozóval. A krém highlighterből tegyél a szemhéjadra a szemzughoz egy keveset majd ujjaddal simogasd össze az alapozóval. Friss, üde tekintetet kölcsönöz. Ezután egy transzparens púderrel fixáld le a T-zónát és az álcázott, szem alatti területet, az arcod többi részét pedig hagyd természetes fényében pompázni. Nem csak ragyogóan természetes lesz ezáltal az arcod, hanem üde és fiatalos megjelenésű is.

Láthatatlan smink a hétköznapokra Forrás: YouTube

Fokozd az egészségtől kicsattanó kinézetet: tegyél az arc közepére egy halvány rózsaszínű arcpirosítót finoman, kontúrmentesen. Szemöldöködet egy szemöldökspirállal fésüld át, hogy élénkebb és rendezettebb kinézetű legyen. A tiszta tekintet érdekében szempilláidat egy természetes hatású, barna szempillaspirállal fesd ki. Végül az ajkadra tegyél egy kevés, ápoló hatóanyagokban gazdag ajakápolót, masszírozd össze, majd ujjaddal tegyél ajkaid közepébe az ajkad színével megegyező, rózsás árnyalatú ajakrúzst. Ragyogj természetesen!

Stílusjelentés Elizabeth Olsenről! 29 éves lett az Olsen ikrek húgahttp://www.life.hu/trend/20180215-29-eves-lett-elizabeth-olsen.htmlMa lett 29 éves Elizabeth Olsen, a híres Olsen ikrek, Mary-Kate és Ashley húga. Ami a színészetet illeti, a fiatal lány jócskán lekörözi nővéreit a tehetségével, az ikrek végül a divatszakmában teljesedtek ki: márkájukat Elizabeth is gyakran viseli a vörös szőnyegen, és egyéb prezentációkon is. TrendOrigo10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--Nagy sikerrel mutatta be kollekcióját a Nanushka a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20180213-a-nanushka-a-new-yorki-divatheten-mutatta-be-kollekciojat.htmlTelt házzal és elsöprő sikerrel mutatta be 2018-as őszi-téli Golden Arrow névre keresztelt kollekcióját a Nanushka a New York-i Fashion Weeken. Miután a New York Times, a Harper's Bazaar és az amerikai Forbes is elismeréssel adózott a magyar márkáról, több mint 300-an vettek részt a bemutatón a nemzetközi divatipar krémjéből, többek között olyan nevek, mint Lisa Aiken a Net-a-Porter fashion directora és az amerikai Vogue magazin számos szerkesztője. Trend--A hónap sminktrükkje: a türkiz mámorhttp://www.life.hu/trend/20180205-a-honap-sminktrukkje-a-turkiz-mamor.htmlHa különleges hatásra vágysz, akkor próbáld ki a vibrálóan friss, türkiz színben rejlő lehetőségeket. Használhatod önmagában is, de még izgalmasabb, ha kombinálod a türkizzöldet a türkizkékkel, amihez nagyon jól passzolnak az év izgalmas Pantone színei. TrendOrigoFérfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--Lesd el Meghan Markle sminktrükkjeithttp://www.life.hu/trend/20180212-meghan-markle-sminktrukkjeit.htmlMióta kiderült, hogy Harry herceg feleségeként Meghan Markle is a brit királyi család tagja lesz, elképesztő őrület alakult ki az egykori színésznő körül. Mindenki az ő stílusát akarja lemásolni. Ezúttal Meghan szépségtrükkjeibe avatunk be, hogy te is úgy sminkelhess, mint egy leendő hercegné. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.