Horváth Éva smink nélküli fotóját kritizálta egy kommentelő

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
fotó smink nélkül kommentelők Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva smink nélkül mutatta meg magát kisfiával, rögtön kapott is negatív kommentet: "Smink nélkül nagyon csúnya" - írta egy hozzászóló. 

Horváth Éva gyakran osztja meg a meghitt pillanatait követőivel, aminek a legtöbben nagyon örülnek, de mindig akadnak olyanok, akik a legaranyosabb fotóban is hibát találnak. Legutóbb egy kisfiával közös képet tett közzé Éva, és persze a negatív hang itt sem maradt el. Azért kritizálta a mamát az egyik kommentelő, mert nincs kisminkelve.

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

"Smink nélkül nagyon csúnya" - írta az egyik hozzászóló, akivel senki nem értett egyet. Beszólásáért pedig meg is kapta a magáét Éva többi követőjétől, mások pedig afelől biztosították az anyukát, hogy smink nélkül is gyönyörű.

Taylor Swift vonzza a lesifotósokat és túl épületet vásárol fel a környéken - a szomszédok nem nézik jó szemmelhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-taylor-swift-vonzza-a-lesifotosokat-es-tul-epuletet-vasarol-fel-a-kornyeken-a-szomszedok-nem-nezik.htmlTúl sok ingatlant vásárolt fel Tribecában Taylor Swift, jelenléte pedig vonzza a lesifotósokat és a rajongókat. A szomszédok aggódnak, felháborodásukat fejezték ki. TV + SztárokOrigoMalibuban szexizik Gelencsér Tímea - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180219-malibuban-szexizik-gelencser-timea-foto.htmlGelencsér Tímea Amerikában szexizik, kihasználva a nap meleg sugarait, bikinire vetkőzött a malibui strandon. TrendFotó: Mudra László - OrigoTrendjelentés a BAFTA díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180219-trendjelentes-a-bafta-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit! Trend--Nyakláncként hordja levágott ujját Torz Reynoldshttp://www.life.hu/trend/20180218-nyaklanckent-hordja-levagott-ujjat-torz-reynolds-bizarr.htmlSzórakozásból levágta a kisujját egy essexi nő, Torz Reynolds: most ékszerként hordja azt. TrendOrigoOdavannak a nők a jóképű magyar sportolóért, Liu Shaolin Sándorérthttp://www.life.hu/trend/20180218-odavannak-a-nok-a-jokepu-magyar-sportoloert-liu-shaolin-sandorert.htmlÚjabb magyar szívtipró született: már külföldön is odáig vannak a lányok a gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándorért. Trend--Megmutatta csupasz, narancsbőrős fenekét a magyar plus size modell, Sirokai Diánahttp://www.life.hu/trend/20180218-megmutatta-csupasz-narancsboros-feneket-a-magyar-plus-size-modell-sirokai-diana.htmlSirokai Diána sikeres plus size modell, aki nem rejtegeti domborulatait. Narancsbőrére is büszke.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.