Elképesztő összeget kapott a magyar exmodell, Balassa Gábor

modell Balassa Gábor millió dollár fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balassa Gábor, a 90-es évek egyik kedvelt férfimodellje elárulta, egykor egymillió dollárt kapott egy reklámfilmért.

Balassa Gábor exmodell volt a vendége az RTL Klub reggeli műsorában. Egy néző szegezte neki a kérdést: mi volt élete legnagyobb gázsija. A jóképű híresség nem jött zavarba, bevallotta, egyszer egymillió dollárt kapott egy kólareklámért.

Ma már nem fizetnek ennyit. Boldog 90-es évek..." – tette hozzá az exmodell, majd azt javasolta, hogy nem érdemes ezt a karriert erőltetni, csak akkor próbálják ki a fiatalok, ha tényleg kedvet éreznek hozzá. Úgy véli, ez egy nagyon jó dolog egyébként, kapcsolatszerzés és idegennyelvtanulás szempontjából is.

Kourtney Kardashian villantott: lecsúszott róla a ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180219-kourtney-kardashian-villantott-lecsuszott-rola-a-ruhaja.htmlKínos helyzetbe került Kourtney Kardashian: testvérével, Kendall Jennerrel indultak egy étterembe, amikor lecsúszott róla ruhájának felső része. Trend--Malibuban szexizik Gelencsér Tímea - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180219-malibuban-szexizik-gelencser-timea-foto.htmlGelencsér Tímea Amerikában szexizik, kihasználva a nap meleg sugarait, bikinire vetkőzött a malibui strandon. TrendFotó: Mudra László - OrigoOdavannak a nők a jóképű magyar sportolóért, Liu Shaolin Sándorérthttp://www.life.hu/trend/20180218-odavannak-a-nok-a-jokepu-magyar-sportoloert-liu-shaolin-sandorert.htmlÚjabb magyar szívtipró született: már külföldön is odáig vannak a lányok a gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándorért. Trend--Nyakláncként hordja levágott ujját Torz Reynoldshttp://www.life.hu/trend/20180218-nyaklanckent-hordja-levagott-ujjat-torz-reynolds-bizarr.htmlSzórakozásból levágta a kisujját egy essexi nő, Torz Reynolds: most ékszerként hordja azt. TrendOrigoFélmeztelenül pózol Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180216-felmeztelenul-pozol-mihalik-eniko-foto.htmlMihalik Enikő ismét meztelenkedik, ezúttal a felsőjét dobta le. Mellbimbóját csak két szívecske takarja. TrendOrigoA dzsungelbe költözött az ausztrál vlogger, Freelee, aki boldogabb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20180214-a-dzsungelbe-koltozott-az-ausztral-vlogger-freelee-aki-boldogabb-mint-valaha.htmlMilliókat spórol az az ausztrál vlogger, aki párjával együtt egyszer csak fogta magát és kiköltözött a dzsungelbe. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.