Extrém ruhát viselt a londoni divathéten Csősz Boglárka, a Feleségek luxuskivitelben szereplője

fashion week luxus Csősz Boglárka londoni divathét Feleségek luxuskivitelben extremitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője a londoni divathétre látogatott és viselete nem maradt el a kifutón látottaktól. Csősz Bogi - úgy tűnik - nem csak a drágát és elegánsat, hanem a méregdrága extrémet is szereti. 

Bogi zöld ruhája semmmiképpen nem egy egyszerű darab - azon, hogy szép vagy sem, persze lehet vitatkozni. Meg is mutatjuk:

Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigoMár mellét is megnagyobbíttatta az a 18 éves lány, aki Barbie babává szeretne változnihttp://www.life.hu/trend/20180220-mar-mellet-is-megnagyobbittatta-az-a-18-eves-lany-aki-barbie-babava-szeretne-valtozni.htmlHavi 1500 dollárt költ magára, és már 16 évesen elkezdte megváltoztatni a külsejét a 18 éves Gabriela Jirackova azért, hogy egy Barbie babára hasonlítson. Trend--Horváth Éva smink nélküli fotóját kritizálta egy kommentelőhttp://www.life.hu/trend/20180219-horvath-eva-smink-nelkuli-fotojat-kritizalta-az-egyik-kommentelo.htmlHorváth Éva smink nélkül mutatta meg magát kisfiával, rögtön kapott is negatív kommentet: "Smink nélkül nagyon csúnya" - írta egy hozzászóló. TrendOrigoTrendjelentés a BAFTA díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180219-trendjelentes-a-bafta-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit! Trend--Megmutatta csupasz, narancsbőrős fenekét a magyar plus size modell, Sirokai Diánahttp://www.life.hu/trend/20180218-megmutatta-csupasz-narancsboros-feneket-a-magyar-plus-size-modell-sirokai-diana.htmlSirokai Diána sikeres plus size modell, aki nem rejtegeti domborulatait. Narancsbőrére is büszke.TrendOrigoNyakláncként hordja levágott ujját Torz Reynoldshttp://www.life.hu/trend/20180218-nyaklanckent-hordja-levagott-ujjat-torz-reynolds-bizarr.htmlSzórakozásból levágta a kisujját egy essexi nő, Torz Reynolds: most ékszerként hordja azt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.