A legdurvább dekoltázsok a Brit Awardsról

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
dekoltázs Brit Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este rendezték meg a Brit Awards zenei díjátadót, ahol a legnagyobb sztárok is képviselték magukat. Tőlük is láttunk izgalmas és sokkoló outfiteket, a kivillanó dekoltázsokat azonban kevésbé ismert kolléganőikre hagyták. 
  • Alesha Dixon, a brit énekesnő és modell az este legvillantásveszélyesebb ruháját prezentálta.
Alesha Dixon Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • A brit modellről jól tudjuk, hogy egyáltalán nem szégyenlős, ahhoz képest most nem is mutatott sokat magából Abbey Clancy, inkább egy sokat sejtető, csipkekombinét választott.
Abbey Clancy Forrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • Jorja Smith énekesnő érdekes megoldást választott: a virágmintás ruhája mell alatt végződött, fölé pedig egy csipkés melltartót vett fel.
Jorja Smith Forrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • A szintén énekesnő Myleene Klass köldökig dekoltált felsőben mutatta meg bájait.
Myleene Klass Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Perrie Edwards alapvetően romantikus stílusú ruháját furcsán megtörte ez a mély dekoltázs.
Perrie Edwards Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

Láthatatlan smink a hétköznapokra: így készül!http://www.life.hu/trend/20180216-lathatatlan-smink-a-hetkoznapokra.htmlBizony, ha beindul a hét, nem sok idő jut önmagunkra. Larion Oscar sminkmester ezúttal olyan trükköt mutat, ami 10 percen belül könnyen elkészíthető, így még a kapkodós, sietős reggelekbe is beilleszthető! TrendOrigoMerd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigoTrendjelentés a BAFTA díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180219-trendjelentes-a-bafta-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit! Trend--Stílusjelentés Elizabeth Olsenről! 29 éves lett az Olsen ikrek húgahttp://www.life.hu/trend/20180215-29-eves-lett-elizabeth-olsen.htmlMa lett 29 éves Elizabeth Olsen, a híres Olsen ikrek, Mary-Kate és Ashley húga. Ami a színészetet illeti, a fiatal lány jócskán lekörözi nővéreit a tehetségével, az ikrek végül a divatszakmában teljesedtek ki: márkájukat Elizabeth is gyakran viseli a vörös szőnyegen, és egyéb prezentációkon is. TrendOrigoStílusevolúció a kezdetektől: így lett stílusikon a ma 30 éves Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180219-a-30-eves-rihanna-stilusevolucioja.htmlA barbadosi származású énekesnő ma ünnepli 30. születésnapját. Debütáló albuma 2005 augusztusában jelent meg, azóta pedig minden lépéséről fotók százai készülnek. Valószínűleg mindenki fejében megmaradt egy-egy álomszép, vagy éppen provokatív ruha, amit a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával viselt a sztár, aki az évek alatt igazi stílusikonná nőtte ki magát. Következzenek az elmúlt 13 év legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfitjei! TrendOrigoA legemlékezetesebb ruhaköltemények a Story Gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180211-a-legemlekezetesebb-ruhakoltemenyek-a-story-galarol.htmlÉrdekesen alakult az idei Story Gála: botrányos ruha szinte nem is volt, csak néhány kevésbé jól öltözött és egy-két különc sztár, na és persze pár durva dekoltázs törte meg az estélyi ruhások sorát. Mutatjuk a 2018-as gála legemlékezetsebb darabjait! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.