Fűzőt visel a ruhája alatt Tolvai Reni

fűző fashion week derék Tolvai Renáta Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni követői az énekesnő fotója alatt estek egymásnak. 

"Imádom a fűzőket es a pici derekat, csajok ez nagyon jó, napközben es edzéshez is,nagyon kenyelmes is" - tette közzé Instagramján Reni, és meg is mutatta az ominózus darabot.

A poszton többen felháborodtak: "Legkozelebb a bugyidat fogod megmutatni a nagykozonsegnek? Kicsit "low class" ezt az instagram-on publikalni!" - olvasható például, de sokan megvédték Renit, és hangot adtak véleményükkel: semmi baj a képpel.

Extrém ruhát viselt a londoni divathéten Csősz Boglárka, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjehttp://www.life.hu/trend/20180221-extrem-ruhat-dilara-findikoglu-kreaciot-viselt-a-londoni-divatheten-csosz-boglarka-a-felesegek.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője a londoni divathétre látogatott és viselete nem maradt el a kifutón látottaktól. Csősz Bogi - úgy tűnik - nem csak a drágát és elegánsat, hanem a méregdrága extrémet is szereti. TrendFotó: Mudra László - OrigoSugárzóan szép volt a Story Gálán Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/trend/20180211-sugarzoan-szep-volt-a-story-galan-gyorfi-pal-felesege-adrienn.htmlGyönyörű feleségével érkezett az idén is a Story-gálára Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Adrienn, ahogy mindig, most is tündökölt: ezúttal piros, az egyik vállát szabadon hagyó ruhába bújt. TrendOrigoHódi Pamela nem tagadja, többször is plasztikáztatotthttp://www.life.hu/trend/20180211-hodi-pamela-nem-tagadja-tobbszor-is-plasztikaztatott.htmlHódi Pamela több szépészeti beavatkozásnak is alávetette magát. TrendOrigoStory Gála: Aleska dekoltázsa több, mint merészhttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-aleska-dekoltazsa-tobb-mint-meresz.htmlAleska a Life.hu-nak elmondta, tavaly apukája megjegyezte, hogy milyen visszafogottan jár a Story Gálára. Hát, most ezen változtatott Trend--Story Gála: Fantasztikusan nézett ki tűzpiros ruhájában Andor Évahttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-fantasztikusan-nezett-ki-tuzpiros-ruhajaban-andor-eva.htmlA TV2 Tények műsorvezetője feltűnően szép jelenség a Story Gálán élénk színű ruhájában. Andor Éva a Life.hu-nak elmondta, három kedvenc színe van, a fekete, a fehér és a piros, így most az utóbbi mellett döntött, és azt is elárulta, miért, és arról is beszélt, hogy mennyire tud a hírműsor vezetése után a gálára ráhangolódni. Trend--Story Gála: Korán kezdte a készülődést Som-Balog Edinahttp://www.life.hu/trend/20180210-story-gala-koran-kezdte-a-keszulodest-som-balog-edina.htmlSzombaton este tartják az egyik legrangosabb hazai sztárpartit, a Story Gálát. Szinte biztos, hogy órákon belül elárasztják a Facebookot a magyar hírességek készülődését dokumentáló fotók, de van, aki már most posztolt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.