Formás popsit villantott Graziano Pellé magyar barátnője, Varga Viktória

modell szexi focista fenék bikini Varga Viktória Graziano Pellé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint 20 ezer lájkot kapott Graziano Pellé magyar barátnőjének, a gyönyörű modell, Varga Viktóriának friss fotója, amin egy apró bikiniben látható.

Lassan hat éve alkot egy párt az ismert olasz focista, Graziano Pellé és a gyönyörű magyar modell, Varga Viktória. A pár eleinte távkapcsolatban élt, majd annak ellenére, hogy munkájuk miatt mindketten nagyon sokat utaznak, össze is költöztek. Jelenleg Dubajban tartózkodnak, innen posztolt magáról egy bikinis fotót a szépség. Épp a naplementében gyönyörködik, háttal látható, apró fürdőruhájában pedig még a fenekét is megvillantotta. Követői egyszerűen odáig vannak a képért, azt írják, Viki még a napnál is szebb.

Kibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--Havas Henrik: amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem mérges volthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-havas-henrik-amikor-megvadoltak-a-lanyom-sirt-a-felesegem-merges-volt.htmlMegszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel. TV + SztárokOrigo50 évesen végre megházasodik a Tankcsapda frontembere, Lukács Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-50-evesen-vegre-meghazasodik-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo.html50 évesen megházasodik a Tankcsapda frontembere, Lukács László. Az esküvőre várhatóan még idén sor kerül. TV + Sztárok--Luxus Vivi megmutatta csodaszép anyukáját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-luxus-vivi-megmutatta-csodaszep-anyukajat-foto.htmlVasvári Vivien kétségtelenül édesanyjától örökölte a szépségét, aki 1985-ben nyolcadik helyezett lett a Miss Hungary szépségversenyen. TV + Sztárok--Elhunyt Lázár Bence, korábbi labdarúgó, szakkommentátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-elhunyt-lazar-bence-korabbi-labdarugo-szakkommentator.html26 éves korában elhunyt Lázár Bence korábbi labdarúgó, szakkommentátor. Halálhírét a család közölte. TV + Sztárok--Gáspár Bea vajszívű zsűritag leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-gaspar-bea-vajszivu-zsuritag-lesz-konyhafonok-vip.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP zsűritagjaként leginkább amiatt aggódik, hogy esetleg megbántja majd a versenyzőket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.