Levágott fejükkel a kezükben vonultak a Gucci modelljei: fotó

Forrás: Getty Images/Estrop -
Milánó kifutó Divathét Gucci fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekesre sikerült a Gucci bemutatója a milánói divathéten: a modellek saját, levágott fejüket cipelték magukkal a kifutóra, mely egy kórházi szobához hasonlított.

A divathetek és bemutatók már rég nem a ruhákról szólnak, hanem inkább a meghökkentésről. A különböző elemek ugyanis egyre inkább elterelik a figyelmet magáról az öltözékről. Az idei milánói divathét legnagyobb eseménye sem egy szép, új kollekció bemutatása, hanem az, hogyan varázsolta a Gucci horrorfilmmé a kifutót: a modellek saját levágott fejüknek a másolatával a kezükben vonultak fel a színpadon, ami egy kórházi szobához, pontosabban egy műtőhöz hasonlított.

Levágott fejükkel a kezükben vonultak a Gucci modelljei Forrás: Getty Images/Estrop

Sokan megdöbbentek a látottakon, a kommentelők közül sem volt mindenki elragadtatva: kérik vissza azokat a divatbemutatókat, amikor még a ruháról és az új kollekcióról szóltak a felvonulások, nem pedig a megbotránkoztatásról.

Forrás: Getty Images/Estrop

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.