Eudoxie Yao csípőmérete 229 cm, büszke rá, hogy természetesek a domborulatai

súly diéta Elefántcsontpart csípő fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőven kimeríti a homokóra alkat fogalmát az elefántcsontparti Abidjanban élő Eudoxi Yao, aki büszke arra hogy csípőmérete már eléri a 229 centimétert. Rajong Kim Kardashianért, kedveli a stílusát, mégis leszögezi, hogy az ő idomai terémszetesek, és mindigis azok voltak. 

Nem mindennapi idomokkal büszkélkedhet Eudoxie Yao, akinek az Instagramon már 428 ezer követője van. Nem mással hódít mint hatalmas csípőméretével, amelynek kerülete már 229 centiméter - írja a Daily Mail. Azt mondja: sebész kése sosem ért hozzá, domborulatai, melyekre annyira büszke, 100 százalékig terméseztesek. Ennek ellenére példaképének tartja Kim Karsashiant, szereti, ahogy a öltözik, kedveli stílusát.

❤️ @yaonice @yaonice

EUDOXIE YAO (@eudoxieyao) által megosztott bejegyzés,

Eudoxie azt mondja, soha sem diétázik, azt eszi, amit épp megkíván, dereka karcsú marad, egyedül arra vigyáz, hogy karjai ne legyenek vastagok. Gyönyörűnek tartja magát, de a fotóihoz érkező negatív hozzászólások eleinte elbizonytalanították. "Gyakran sírtam, amikor olvastam őket. Nem más emberek előtt, de sírtam. Most már képes vagyok kizárni a rosszindulatú kommenteket, úgy gondolom, hogy akik ezeket írják, nem boldog emberek" - nyilatkozta Eudoxie Yao, akinek súlya 95 kilogramm és az elefántcsontparti Abidjanban él.

Bon dimanche @yaonice @yaonice

EUDOXIE YAO (@eudoxieyao) által megosztott bejegyzés,

Igyekszik minél kisebb ruhákat vásárolni, nem szereti a nagy méreteket, és gyakran észreveszi, hogy az utcán megáll miatta a forgalom, az emberek nem tudják róla levenni a szemüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.